Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
NieuwsProducten

Bobcat nodigt u uit voor het virtuele lanceringsevenement voor de nieuwe Stage V verreikers en rupsladers

new-bobcat-branding-1

8 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Namens Bobcat nodigen wij u graag uit om op maandag 15 juni vanaf 14.00 uur deel te nemen aan het online lanceringsevenement voor de nieuwe Stage V verreikers en rupsladers.

Tijdens dit online evenement – die in het Engels wordt gegeven – kunt u de laatste nieuwigheden over de nieuwe Stage V-verreikers en -rupsladers van Bobcat live volgen. U wordt meegenomen op een virtuele rondleiding omtrent de machines, inclusief gedetailleerde inzichten van Bobcat-productmanagers. Er is ook tijd voor al uw vragen over de nieuwe Stage V-verreikers en -rupsladers die Jiri Karmazin, Product Manager laders en Quentin D’Herouel, globaal Product Manager met plezier beantwoorden. Klik op onderstaande link om uw aanwezigheid te bevestigen, om het evenement live mee te volgen en om al uw vragen te kunnen stellen:

https://bobcatcms.online/data/stream/bobcatstage5_283kyJ22.html

Gezien dit online evenement een primeur is, vragen wij u vriendelijk enkel vragen te stellen omtrent de producten in kwestie.

Wij danken u alvast om ons te laten weten indien u al dan niet zal deelnemen aan deze lancering door Antoine Marthoz op het volgende adres te informeren: antoine&@insticom.be.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details