Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bobcat presenteert tijdens LogiMAT een uitgebreid assortiment equipment en machines voor warehousing en logistiek

Bobcat presenteert tijdens LogiMAT een uitgebreid assortiment equipment en machines voor warehousing en logistiek

Tijdens LogiMAT 2024, de vakbeurs die van 19 tot 22 maart in de Stuttgarter Messe wordt gehouden, laat Bobcat voor het eerst het uitgebreide aanbod van equipment en machines voor warehousing, logistiek en material handling zien. Dankzij de integratie van de vorkheftrucks en het magazijnequipment van Doosan Industrial Vehicle (DIV) in het Bobcat-portfolio, kan Bobcat haar klanten nog meer oplossingen bieden. Als gevolg van de wereldwijde rebranding worden de producten met ingang van 1 januari 2024 geproduceerd in het kenmerkende Bobcat-design met de kleuren wit en oranje. Bobcat is tijdens LogiMAT te vinden op stand B57 in hal 9. 

Het merk Bobcat staat overal ter wereld bekend om het brede assortiment van compacte machines die gebruikt worden in de bouw, de agrarische sector, de groenvoorziening, sloop & recycling en tal van andere sectoren. Bobcat-laders en -verreikers kunnen worden uitgerust met aanbouwdelen zoals bakken, grijpers, balenklemmen, dumphoppers en palletvorken en worden daarom vaak gebruikt voor materiaaltransport en logistieke taken. Het is daarom eigenlijk vanzelfsprekend dat nu een volledig assortiment van vorkheftrucks en magazijnmaterieel aan het Bobcat-portfolio wordt toegevoegd.

Dankzij ons continue streven naar innovatie en excellentie hebben we ons productportfolio aanzienlijk verbreed. Zo kunnen we niet alleen inspelen op de behoeften van onze trouwe klanten, maar ook nieuwe klanten inspireren en helpen hun uitdagingen met succes te overwinnen,” aldus Scott Park, CEO en vice-voorzitter van Doosan Bobcat. “Met een groter aanbod van oplossingen stellen wij nog meer klanten in staat om meer te bereiken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details