Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Brigade Electronics streeft naar een veiligheidsrevolutie op MATEXPO

Brigade Electronics streeft naar een veiligheidsrevolutie op MATEXPO

Brigade Electronics, standnummer 409

Nul ongevallen: de visie van Brigade Electronics. In de wereld van de bouw en constructie is veiligheid van het grootste belang. Brigade Electronics, een toonaangevende leverancier van veiligheidssystemen, zet zich in voor een wereld zonder ongevallen. Het assortiment van Brigade Electronics bevat diverse systemen die geschikt zijn voor de bouw en constructie-industrie.

Toenemende aandacht voor veiligheid

De aandacht voor veiligheid groeit in diverse sectoren, zoals de bouw, constructie, distributie, wegenbouw, steengroeven en mijnen. Dit is een positieve ontwikkeling, waarop Brigade Electronics inspeelt. Vorig jaar werd de Brigade Tough campagne gelanceerd om bewustwording rondom veiligheid in de bouwsector nog verder te vergroten.

Brigade Electronics op MatExpo

In september is Brigade Electronics te vinden op de MatExpo. Op deze beurs word de uitgebreide reeks veiligheidsoplossingen voor diverse voertuigen getoond. Soorten producten die wij zullen tonen zijn:

Backeye®360: Dit is een birdview systeem dat volledig realtime zich geeft rondom de wagen. Hierdoor worden alle dode hoeken geëlimineerd 

MDR: Dit is onze Mobiele Digitale Recorder, geschikt om beelden te maken van de camera’s die gemonteerd zijn op de wagen. Hiermee kunnen chauffeurs beschermt en  eventuele verzekeringsclaims voorkomen worden en kan er onweerlegbaar bewijs worden getoond.

AI: Onze nieuwste Artificial Intelligent systemen zijn een ideale oplossing voor veiligheid. Deze zullen interactief te bekijken en te ervaren zijn.

Brigade blijft benadrukken dat veiligheid cruciaal is, zolang er nog ongevallen plaatsvinden tijdens het werken met voertuigen. Brigade Electronics gaat geen uitdaging uit de weg en biedt veiligheidssystemen voor een breed scala aan voertuigen, zoals vliegveldvoertuigen, walsen en verreikers.

Veiligheid van personen

Naast voertuigveiligheid hecht Brigade Electronics ook veel belang aan de beveiliging van mensen. Het Zone-Safe systeem is een on site oplossing. Door middel van tags die gedetecteerd kunnen worden ontvangt de chauffeur een waarschuwing zodra iemand zich te dicht bij het voertuig bevindt. 

Ervaar de mogelijkheden op MatExpo

Brigade Electronics nodigt bezoekers van MatExpo uit op stand 409 om te ervaren wat Brigade voor uw bedrijf kan betekenen! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details