Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
“Unieke gelegenheid om te ontdekken en te testen”
Een van de trekkers wordt de emissievrije Case CX15EV (eerste van links).

“Unieke gelegenheid om te ontdekken en te testen”

Key-Tec organiseert voor het eerst de Compact Day, een opendeurdag waarop genodigden van dichtbij kunnen kennismaken met het – de naam zegt het al – compacte gamma van Manitou, Case, CMC en Castloader. Minigravers, knikladers, verreikers … het zal allemaal klaarstaan voor live testen, nog steeds de beste manier om een machine op zijn merites te beoordelen. Prik zaterdag 1 juni alvast in de agenda, en breng gerust het hele gezin mee.

Met de Compact Day speelt Key-Tec in op de jongste trends van de machinemarkt, waarbij handigere afmetingen, gekoppeld aan adequaat vermogen en capaciteit, in de lift zitten, samen met de geleidelijke overstap naar elektrische aandrijvingen. “Het wordt een unieke gelegenheid om ons compacte gamma te ontdekken en uit te proberen”, zegt productverantwoordelijke Peter Hesters, “Naast de knikladers, verreikers en minigraafmachines, tot 10 ton, stallen we ook spinhoogtewerkers uit.”

Tot de sterren van de opendeurdag horen alvast twee emissievrije machines. Niet te missen is de Case CX15EV die uit zijn batterij vlotjes acht werkuren aan meer dan genoeg vermogen (16 kW) koppelt. “Aan een snellader is ie in 90 minuten weer helemaal klaar’, legt Peter uit. Nog een opvallende gast op het festijn is de Cast 800 Eco van Castloaders, de fabrikant uit Italië die Key-Tec nog maar een paar jaar geleden in zijn portfolio opnam. Een rasechte alleskunner, deze kniklader, dankzij een brede waaier aan opzetstukken, en zo stil als een muis, dankzij de elektrische aandrijving.

Veertigtal modellen

Op de Compact Day prijken natuurlijk niet alleen maar stekkermodellen. Bij vaste waarde Manitou kunnen de bezoekers achter het stuur van de overbekende ULM 415 kruipen. Naast een toonbeeld van de voordelen van een wendbaar profiel, is dit ook een kostendrukker door zijn hydraulische tank die een kwart kleiner uitvalt. Verder stelt Key-Tec ook schaarliften van Magni tentoon.

Dit is niet meer dan een greep uit het aanbod. Bezoekers krijgen de kans om in totaal met zo’n veertigtal machines kennis te maken, met daarnaast informanten die hen met advies bijstaan. Vooraf inschrijven hoeft niet, de testsessies volgen het principe: first come, first serve. Ten slotte voorziet Key-Tec met randanimatie, catering en een luchtkasteel in een gezinsvriendelijke omkadering die ook de innerlijke mens niet vergeet!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details