Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Cat® stand op Libramont (stand nr. 73.04)

Cat® stand op Libramont (stand nr. 73.04)

Tijdens de beurs van Libramont slaan enkele van onze dealers de handen in elkaar om een mooie Cat® stand neer te zetten.

De landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 200.000 bezoekers, 700 exposanten en 4.000 merken op een terrein van 200.000 m².

De beurs van Libramont is de meest gezellige van alle vakbeurzen. Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld, waarvan de beurs vele facetten belicht: machinebouw, veeteelt, bossen, agrovoeding, tuinbouw, groenteteelt, civieltechnische werken, of onderzoek, onderwijs en cultuur.

Zoals vorige jaar, slaan enkele van onze dealers de handen in elkaar om een mooie Cat® stand neer te zetten. Een stand met de nadruk op onze compacte machines: grootse prestaties in klein formaat!

Kom in primeur de “Ease-of-Use” bekijken waarmee een 2-D systeem geïntegreerd is en je bijvoorbeeld ook E-fence kan instellen. Op de allerkleinste machines tot 3T bestaat bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot airco, of uitschuifbaar onderstel – zelfs het instellen van elke cilinder apart en joystick-besturing is standaarduitrusting!

U vindt onze partners op stand nr. 73.04

Wat mag je verwachten?

  • De nieuwste compacte machines uitgerust met de laatste technologieën
  • Leuke gadgets
  • Uitzonderlijke acties met een reis naar Malaga als kers op de taart

Meer weten?

Meer info over de beurs:
Foire de Libramont, Rue des Aubépines 50, 6800 Libramont
Van vrijdag 28 t/m maandag 31/07/2023 van 9u tot 18u30

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details