Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
CEBEKO heeft GROOT nieuws en dat mag u best letterlijk nemen.

CEBEKO heeft GROOT nieuws en dat mag u best letterlijk nemen.

Voortaan mogen wij ons trotse officiële dealer noemen van het wereldmerk Doosan. Dit voor hun uitgebreid aanbod grondverzetmachines vanaf 14 ton in West-Vlaanderen.

De afgelopen 40 jaar koos CEBEKO ervoor zich te specialiseren in compacte bouw- en grondverzetmachines. Met Doosan als nieuwste toevoeging aan onze merkenportefeuille komt daar nu verandering in. Onze nieuwbouwsite, die met 1,6 hectare maar liefst dubbel zo groot wordt als onze huidige site, is in volle opbouw en dat schept mogelijkheden. Met een ambitieus groeiplan en een opgeleid team van een 30-tal medewerkers zijn we steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

“Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze activiteiten is klantgerichtheid. We vinden het erg belangrijk om de noden van de markt en de wensen van onze klanten continue te analyseren en hierop in te spelen. Zo heeft CEBEKO voor elk project een gepaste oplossing”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. 

Al sinds het prille begin streeft Doosan ernaar om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen met een gevarieerd en kwalitatief productaanbod. Deze bestaat uit graafmachines op rupsen, mobiele graafmachines, wielladers en knikdumpers. Eerder dit jaar lanceerde Doosan nog zijn grootste rupsgraafmachine ooit van maar liefst 100 ton(!). “Doosan is dé perfecte aanvulling voor het reeds bestaande compacte grondverzetaanbod van Yanmar. CEBEKO zal zich dan ook focussen op de heavy line van Doosan, namelijk de rupskranen, mobiele graafmachines en wielladers vanaf 14 ton.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details