Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De eerste Caterpillar Global Operator Challenge

De eerste Caterpillar Global Operator Challenge

Een zware competitie om ’s werelds beste machinisten te vinden

Caterpillar kondigt met trots de Global Operator Challenge-competitie 2019/2020 aan. Machinisten testen hun vaardigheden tegen collegamachinisten van over de hele wereld om te bepalen wie “de beste”  is. In elke fase van de competitie worden de wendbaarheid, mentale weerbaarheid en flexibiliteit van machinisten op de proef gesteld, evenals hun vaardigheden in het gebruik van geïntegreerde technologie om machineprestaties te verbeteren, bijvoorbeeld de Cat® Production Measurement en Cat GRADE systemen.

CAT Caterpillar Challenge

Machinisten die zich kwalificeren in lokale rondes die worden geleid door Cat dealers van over de hele wereld, doen mee aan regionale halve finales die in oktober en november 2019 worden gehouden in Japan, Brazilië, Spanje en de Verenigde Staten. De winnaars van elke regionale halve finale doen mee aan de wereldwijde finales die plaatsvinden tijdens de Conexpo-Con/Agg in maart 2020 in Las Vegas. De uiteindelijke kampioen wint een volledig betaalde “VIP”-trip voor twee naar een Caterpillar faciliteit van zijn of haar keuze.  

De Caterpillar Global Operator Challenge 2019/2020 is de grootste competitie van dit soort ooit en is georganiseerd naar aanleiding van het succes van de Europese “New Range-New Rules”-competitie die in oktober 2018 in het Caterpillar Demonstration & Learning Center in Malaga in Spanje is gehouden. In Malaga deden 18 machinisten uit tien landen in Europa, het Midden-Oosten en Eurazië mee aan de finale. De Duitse machinist Sebastian Behr won toen de prijs.

CAT Caterpillar Challenge

“Met de Global Operator Challenge wil Caterpillar de diversiteit en vaardigheid van alle machinisten van over de hele wereld in de schijnwerpers zetten; zij gebruiken elke dag bouwapparatuur en dragen bij aan het succes van onze sector”, aldus Jessica Nunley, Global Marketing Innovations-manager voor de afdeling Caterpillar Global Construction & Infrastructure.

“Bovendien”, voegt Nunley toe, “biedt deze competitie ook een podium aan de nieuwe generatie Cat machines die werkplaatsen transformeren door productiviteit naar nieuwe hoogten te brengen en een nieuwe ervaring van comfort en gebruiksgemak bieden dankzij technologie. Wij hopen dat de Global Operator Challenge meer individuen aantrekt om in onze sector aan de slag te gaan.”

Voor meer informatie over de Caterpillar Global Operator Challenge neemt u contact op met de lokale Cat dealer en bezoekt u deze site voor details: www.CatGlobalOperatorChallenge.Com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details