Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De eerste TB-3 serie is een feit – Takeuchi introduceert de TB370!

De eerste TB-3 serie is een feit – Takeuchi introduceert de TB370!

Takeuchi brengt in het eerste kwartaal van 2020 de eerste TB-3 serie machine op de markt, de TB370. Deze machine speelt dé hoofdrol in de lancering van de nieuwe Takeuchi 3 serie, en is daarnaast een mooie en welkome aanvulling op het groeiende assortiment, waar tot op heden nog geen 7 tonner in aanwezig was.

De TB370 is uitgerust met een zeer krachtige diesel motor die voldoet aan de Stage 5 norm (met DPF), heeft een sterke hydraulische performance en beschikt over een aantal nieuwe features.

Wat is er nieuw aan deze machine?

  • De TB370 is de eerste Takeuchi graafmachine die is voorzien van een 8-inch touchscreen monitor waarop alle functies nog eenvoudiger en overzichtelijker te bedienen zijn.
  • De machine beschikt over een 270 graden camera – waardoor het zicht rondom de machine verder wordt vergroot, dit komt de veiligheid in de werkomgeving ten goede.
  • De machine is voorzien van een extra LED lamp: de uitstaplamp. Deze innovatieve feature laat je in het donker zien waar je vooral niet uit moet stappen.
  • Het design heeft een upgrade gekregen.
  • De machine is uitgerust met het nieuwe Takeuchi data management systeem: Takeuchi Fleet Management (TFM).

TB370

Het beste van de 2 serie – samengebracht in de TB370
Alle pluspunten van de Takeuchi 2 serie – en met name die van de meest recent geïntroduceerde TB290-2, zijn samengebracht in de TB370. Dat betekent dat deze graafmachine niet alleen leverbaar is met een Monoboom (enkelvoudige giek) maar tevens met een Two Piece Boom (driedelige giek). Ook het load-sensing hydraulisch systeem, het uitgebreide LED pakket en de (optionele) luchtgeveerde stoel vind je terug in deze 7 tonner. Verder beschikt de machine ook over een kiepcabine, wat vrij uniek is in dit zwaardere segment.

Uiteraard is het bedieningsgemak, zoals je van álle Takeuchi series gewend bent, van superieure kwaliteit. Al onze machines zijn ontworpen met de mens als uitgangspunt. Krachtig, comfortabel en intuïtief – een verlengstuk van de professional.

Uitgerust met Takeuchi Fleet Management (TFM)
Vanaf januari 2019 worden alle nieuwe Takeuchi machines vanaf de 4 ton uitgerust met TFM. De TB370 zal eveneens af-fabriek worden uitgerust met het data management systeem.

TB370

Op je PC, tablet of smartphone, met TFM is je machine altijd binnen handbereik. Via de online TFM portal kun je op elk moment de real-time machinegegevens inzien. Wanneer je machine aan het werk is, vindt er iedere 15 minuten een data transfer plaats, hierdoor weet je te allen tijde hoe de machine presteert. Op deze manier kun je stilstand minimaliseren en kostbare service oproepen voorkomen. Ook kan je in de online TFM portal altijd exact zien op welke locatie jouw machine aan het werk is en of deze op een duurzame en efficiënte manier wordt ingezet

Leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2020
Zowel de TB370 Monoboom als de TB370 Two Piece boom zijn in de Benelux leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2020. Het is mogelijk om de machines te bestellen vanaf het vierde kwartaal van dit jaar, 2019.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details