Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De flexibiliteit van een minikraan
Maeda is de wereldwijde nummer één in de bouw van zeer flexibel in te zetten minkranen.

De flexibiliteit van een minikraan

Crane Lift Benelux is de exclusieve importeur voor de Benelux van minikranen van de merken Maeda en Valla. Beide merken zijn al langer op de markt maar krijgen sinds kort nu de steun van Crane Lift Benelux als officiële importeur die ook zorgt voor de uitbouw van een dealernetwerk om zo dicht mogelijk bij de eindklant te staan. Crane Lift biedt uitstekende after-sales ondersteuning, inclusief technisch advies, service en onderhoud.

Het Japanse Maeda is een wereldmerk op het gebied van minikranen op rupsen die vooral toepassing vinden in de bouw (plaatsen van glas en bouwelementen) en als pick & carry kraan (industrie en transport). Door hun handige, compacte afmetingen en grote capaciteit zijn ze overal inzetbaar, ook op plaatsen die voor een gewone rupskraan niet bereikbaar zijn. De smalste modellen van deze minikranen zijn compact genoeg (590 tot 750 mm) om door een standaarddeur te passen en kunnen op de krapste plaatsen werken waar andere machines gewoonweg geen toegang kunnen krijgen.

Het assortiment Maeda minikranen bestaat uit 13 machines met hefvermogens van 0,995 ton tot 8,1 ton, onderverdeeld in spin kranen en rupskranen. Typisch voor alle Maeda kranen is de robuuste en tegelijk lichtgewicht constructie voor grote prestaties in alle veiligheid. Veiligheid is overigens een begrip voor de Maeda kranen. Zo past de machine zijn hijs- en werkbereik aan volgens de positie van de steunpoten.

De Valla Manitex kranen, het tweede merk van Crane Lift, behoren tot de categorie pick & carry kranen die voornamelijk gebruikt worden bij hijswerken in de industrie. De industriële kranen zijn elektrisch en zelfrijdend vanaf 1.8 ton tot 100 ton.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details