Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De nieuwe Komatsu WA70M-8 compacte wiellader:

De nieuwe Komatsu WA70M-8 compacte wiellader:

25% KRACHTIGER!

BIA stelt de nieuwe Komatsu WA70M-8 voor: een 5-tons machine die polyvalent inzetbaar is op bouwwerven, bij groenaanleg, in grondverzet of de landbouw. De WA70M-8 deelt dezelfde verbeteringen op vlak van vermogen, productiviteit, uitstoot, veiligheid en comfort als de eerder dit jaar geïntroduceerde 6-tons WA80M-8. 

wa70m-8_model_photo-kopieren

25% krachtiger, flexibel en veelzijdig

De WA70M-8 is uitgerust met een emissiearme EU Stage V Komatsu-motor met roetfilter. Het motorvermogen is met maar liefst 25% toegenomen tot 46,2kW/62,8pk! Geschikt voor zware werkzaamheden, drijft de automatische hydrostatische transmissie de vier wielen aan. Dankzij de Easy Fork-kinematica kan de machinist eenvoudig pallets parallel met de grond vervoeren zonder de vorken opnieuw in te stellen. De machine heeft ook een parallelle kinematica in Z, een hoge uitbreekkracht, een gemakkelijk te vullen bak en is uitzonderlijk wendbaar.

Lagere bedrijfskosten

Dankzij de grote motorkap en de kantelbare cabine zijn alle servicepunten gemakkelijk toegankelijk. Door het onderhoudsinterval van 6000 uur kan de roetfilter tot 10 jaar meegaan. De nieuwe motor heeft een hoog koppel bij lage toerentallen, voor betere prestaties en een laag verbruik onder alle omstandigheden. De KOMTRAX-telematica biedt machineparkbeheer en -ondersteuning, beschermt de machine tegen misbruik en garandeert een optimale efficiëntie en uptime, en dat helemaal gratis.

komatsu_wa_70m_action_0362-30-kopieren

Comfort en veiligheid

Het lage zwaartepunt verbetert de stabiliteit en de compacte afmetingen, samen met de nieuwe motorkap, zorgen voor een uitermate goed zicht rondom. Het nieuwe multifunctioneel high-definition LCD-kleurendisplay met 24 talen kan worden aangepast volgens de noden van de gebruiker. De optionele airconditioning en het elektronisch gestuurd veersysteem (ECSS) zorgen voor nog meer comfort en productiviteit.

BIA zal deze nieuwe machine hoofdzakelijk verdelen via haar Utility Partners. Dit netwerk van een 30-tal lokale dealers is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en onderhoud van het  compacte Komatsu gamma tot 12 ton.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details