Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Dezelfde toewijding – nieuw merk. Diamant Boart heet nu Husqvarna.

Dezelfde toewijding – nieuw merk. Diamant Boart heet nu Husqvarna.

Diamant Boart wordt Husqvarna. De verandering van de merknaam wordt vandaag voor het eerst bekendgemaakt aan klanten en de markt tijdens de opening van de Marmomac-beurs in het Italiaanse Verona.

Diamant Boart voorziet de wereldwijde steenindustrie al 85 jaar lang van hoogwaardige diamantgereedschappen. In 2002 werd het bedrijf onderdeel van de Construction Division van de Husqvarna Group – een sterke eigenaar die een perfecte match is gebleken. ”We hebben de twee merken jarenlang zij aan zij in een multibrand-opstelling laten bestaan, maar de tijd is rijp. Onze activiteiten op het gebied van steendiamantgereedschappen zullen voortaan onder het merk Husqvarna zijn. Onze kwaliteit, service, expertise en vooral onze toewijding zullen niet veranderen, evenals ons personeel, verkoopkantoren en distributeurs,” zegt Pierre Andary, Senior Vice President, Diamond Tools bij Husqvarna Construction.

Het Husqvarna-merk wordt de komende maanden geïmplementeerd, maar het Diamant Boart-handelsmerk wordt aangehouden en gebruikt voor een beperkte reeks producten. De Husqvarna-activiteiten op het gebied van steendiamant-gereedschappen zullen het sterke erfgoed en de trotse traditie van Diamant Boart in de wereldwijde steenindustrie voortzetten, terwijl we gebruikmaken van de dynamische innovatie van Husqvarna en de voordelen als onderdeel van een van de toonaangevende fabrikanten van diamantgereedschappen.

”Veel klanten kennen ons al als onderdeel van de Husqvarna Group en alles zal hetzelfde blijven, behalve het merk. We zijn ervan overtuigd dat dit voordelen voor onze klanten en de steenindustrie met zich mee zal brengen, omdat we ons kunnen richten op één sterk merk” zegt Pierre Andary.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details