Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Een krachtig, betrouwbaar en veelzijdig haakarmsysteem
Het verplaatsen van containers, werktuigen of materialen is een onvermijdelijk onderdeel van elke werf en vereist het gebruik van een geschikt materieel.

Een krachtig, betrouwbaar en veelzijdig haakarmsysteem

Terwijl het vervoer vaak wordt beschouwd als een obstakel voor de productiviteit, is het voor de JOSKIN Groep een dagelijkse bron van inspiratie. In de loop der jaren heeft het merk hier een specialiteit van gemaakt en een compleet gamma van voertuigen ontwikkeld dat rentabiliteit, veiligheid en comfort combineert. Het Cargo-LIFT haakarmsysteem is hiervan een perfect voorbeeld. 

Om zich aan de verschillende behoeften te kunnen aanpassen, zijn verschillende Cargo-LIFT modellen beschikbaar

Het verplaatsen van containers, werktuigen of materialen is een onvermijdelijk onderdeel van elke werf en vereist het gebruik van een geschikt materieel. Op een steeds duurdere en beperktere markt is het voor loonwerkers van belang de meest rendabele keuzes te maken door te streven naar een maximale veelzijdigheid. 

Het Cargo-LIFT haakarmsysteem werd ontworpen met dit in gedachten. Het is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare, professionele oplossing om hun productiviteit op de weg en in het veld te maximaliseren. Dit voertuig is gebaseerd op een perfecte combinatie van een robuuste hefhaak en een snel landbouwonderstel. De totale integratie van deze twee elementen maakt het mogelijk een veel lagere laadhoogte te hebben dan een vrachtwagen, en biedt dus meer stabiliteit en meer vermogen voor minder inspanning. 

Om zich aan de verschillende behoeften te kunnen aanpassen, zijn verschillende Cargo-LIFT modellen beschikbaar: dubbel- of drieasser met een optrekkracht van 8 tot 30 t. Ze zijn bij uitstek geschikt voor containers of werktuigen van 3 tot 7,45 m.

Het Cargo-LIFT haakarmsysteem is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare, professionele oplossing om hun productiviteit op de weg en in het veld te maximaliseren.

100 % geoptimaliseerd compact design

Ongeacht het model is het Cargo-LIFT compact, robuust en goedgekeurd in heel Europa. Het is uitgerust met een telescopische arm aan de voorzijde (behalve op het model 8 t: knikhaak) met een vastgeboute haak uit niet-vervormbaar staal om een grotere kantelhoek te bereiken en zo een groter aantal containers van verschillende lengtes te kunnen laden. De containers worden vergrendeld door middel van krachtige hydraulische haken die van binnen naar buiten werken.

De Cargo-LIFT is perfect voor zowel op de weg als in het veld en heeft een zeer smalle ‘pijlvormige’ dissel die grote stuurhoeken en een uitzonderlijke wendbaarheid biedt. De dissel is uitgerust met een hydropneumatische vering (optioneel op modellen 8, 12 en 14 t), die niet alleen veel flexibiliteit biedt, maar het ook mogelijk maakt de helling van het chassis te variëren om de optrekkracht te vergroten. Daartoe zijn alle modellen vanaf 18 t ook standaard uitgerust met een hulpcilinder voor het kippen om het laden van containers te vergemakkelijken en te versnellen voor een maximale productiviteit. 

De Cargo-LIFT is perfect voor zowel op de weg als in het veld en heeft een zeer smalle ‘pijlvormige’ dissel die grote stuurhoeken en een uitzonderlijke wendbaarheid biedt.

De Cargo-LIFT is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een bediening met directe aansluiting op de trekker (3xDW) op modellen tot 14 t en een volledige elektrohydraulische bediening met een kastje in de cabine vanaf het 18 t-model. Bovendien is elke machine uitgerust met een hydraulische beveiliging op elke haakbeweging om eventuele bedieningsfouten te voorkomen.

Voor de zwaarste werkzaamheden

Om aan de meest veeleisende omstandigheden te voldoen, gaat JOSKIN nog een stap verder met zijn drieassige modellen (22 t en 30 t). Ze zijn standaard uitgerust met een hydraulische asvering, een dubbele gedwongen besturing (eerste en laatste as) en een volledige Load Sensing elektrohydraulische bediening van het systeem. Het T30-model onderscheidt zich ook door zijn smalle chassis met 600 mm wielen, waardoor de in sommige activiteitsgebieden vereiste limiet van 2,55 m niet wordt overschreden. Het heeft ook een hydraulische installatie met een industriële pomp om de zwaarste werkzaamheden aan te kunnen. 

Als klap op de vuurpijl, en zoals altijd bij JOSKIN, kan elk model worden gemoduleerd met meerdere opties, zodat iedereen zijn machine kan configureren volgens zijn behoeften.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details