Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Een Zwitsers zakmes op wielen
In enkele seconden wordt de wiellader omgetoverd tot grasmaaier, heftruck, compacte tractor, telescopische lader, betonmixer …

Een Zwitsers zakmes op wielen

Sinds de opstart van het familiebedrijf staan de klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats. CEBEKO vindt het dan ook zeer belangrijk om steeds op zoek te gaan naar kwalitatieve merken. Zo werden ze op 1 september 2016 officieel dealer van MultiOne knikladers. Na heel wat gesprekken, een kwaliteitscontrole én een bezoek aan de fabriek in Italië, beslisten CEBEKO en MultiOne de handen in elkaar te slaan. De start van een vruchtbare samenwerking.

Hoe het allemaal begon

Het Italiaanse bedrijf werd in 1998 opgericht door Dhr. Carraro die met zijn jarenlange ervaring de eerste MultiOne wiellader ontwikkelde. Eén jaar later krijgt MultiOne meteen erkenning voor hun vernieuwend product. Ze worden bekroond met de prijs voor Best Design and Multifunctional Concept op EIMA, een internationale beurs voor land- en tuinbouwmachines. 

In 2016 automatiseren ze een groot deel van hun productieproces om de productiviteit verder te verhogen. De nauwkeurige kwaliteitscontroles en testen garanderen een zeer hoog kwaliteitsniveau.

Ruim 200 originele accessoires

Deze multifunctionele compacte wiellader kan aan de hand van een joystick ruim 200 originele accessoires bedienen. De hydraulische multiconnector met geïntegreerde snelkoppelingen geeft de mogelijkheid zeer snel en zonder lekkage twee of drie hydraulische connecties te maken. In enkele seconden wordt de wiellader omgetoverd tot grasmaaier, heftruck, compacte tractor, telescopische lader, betonmixer en zoveel meer. Kortom, een innovatieve kniklader die al het zware werk voor u doet.

De knikladers komen in verschillende modellen variërend in gewicht, compactheid, brandstof en aandrijving. Naast hun traditionele modellen heeft MultiOne ook een SD-serie in het gamma. Deze serie verschilt van het traditionele ontwerp omdat het knikpunt zich hier vooraan bevindt en de bestuurdersstoel bijgevolg achteraan op het chassis staat. Dit zorgt voor heel wat extra flexibiliteit in smalle ruimtes of doorgangen en dat terwijl de traditionele modellen reeds gekend staan voor hun compacte afmetingen.

Talloze toepassingsgebieden

De stabiele wielladers van MultiOne kunnen ingezet worden voor zeer uiteenlopende taken en projecten. Eerst en vooral is het een efficiënte machine voor terreinaanleg en -onderhoud. Gemeenten, tuinaannemers en andere groenprofessionals kunnen met deze kniklader grond of materiaal verplaatsen, graven, nivelleren, gras maaien, hagen scheren en zoveel meer. 

CEBEKO: “De MultiOne wiellader staat bovendien nooit stil en vervult het hele jaar door al uw taken. In de zomer is het gras maaien of de haag snoeien nog nooit zo eenvoudig geweest en in de winter kan men zelfs sneeuw ruimen en strooizout verspreiden.”

Ook in de landbouwsector kan dit werkpaard ingezet worden voor diverse fysieke uitdagende taken zoals het verdelen van voer op een veeboerderij, het heffen van strobalen in én rond een paardenstal en het onderhouden van een manege.

Doe-het-zelver tot professional

MultiOne biedt ook talloze mogelijkheden voor doe-het-zelvers en aannemers. Bij bouw- en afbraakwerken bereikt hij locaties waar andere conventionele wielladers of verreikers niet bij kunnen. Die mobiliteit leidt tot een zeer hoge werksnelheid en efficiëntie. Ook de lage gebruiks- en onderhoudskosten zijn een groot voordeel, zeker bij arbeidsintensieve bouwprojecten.

Een veelbelovende toekomst

Innovatie is een belangrijke kernwaarde in het beleid van MultiOne. Door het groeiende milieubewustzijn op de markt introduceren ze in 2019 de EZ-serie. EZ staat voor ‘Emission Zero’, wat wil zeggen dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden.

De samenwerking tussen CEBEKO en MultiOne ziet er alvast veelbelovend uit. In het teken van continue productontwikkeling en kwaliteitsverbetering komt MultiOne binnenkort met heel wat nieuwigheden op de markt. Zo bewijzen ze nog maar eens dat innovatie voor hen op de eerste plaats komt. Bent u graag als eerste op de hoogte van deze nieuwigheden? Hou dan zeker de website van CEBEKO in de gaten.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details