Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Efficiëntie en duurzaamheid in één
De grote variatie aan klepels en blades maakt dit hydraulische aanbouwdeel breed inzetbaar.

Efficiëntie en duurzaamheid in één

In de wereld van bouw en grondverzet biedt de ALLU Transformer DL series een revolutionaire aanpak voor het optimaliseren van werktuigen en apparatuur. Deze multifunctionele tool transformeert een graafmachine, wiellader of schranklader in een alles-in-één oplossing voor zeven, breken, beluchten, mengen en laden.

De ALLU DL maakt een einde aan het gebruik van meerdere machines voor afzonderlijke taken. Met zijn vermogen om te zeven, breken, beluchten, mengen en laden in één enkele bewerking, biedt het een alles-in-één oplossing. Dit betekent minder brandstofverbruik door minder materiaaltransport naar de site. Daarnaast ondersteunt het de duurzaamheid door een efficiënter gebruik van afvalstoffen én minimaliseert het de kosten van materiaalafvoer naar stortplaatsen.

Unieke zeefdek

Het hart van de ALLU DL zeefbak is het unieke zeefdek waar de messen draaien tussen de bovenste zeefkammen, waarbij het eindproduct wordt bepaald door de ruimte tussen de kammen. Deze blokkeringsvrije structuur garandeert een goede capaciteit, zelfs met natte materialen, wat resulteert in een efficiënt materiaalgebruik. De eenvoudige structuur maakt het onderhoud gemakkelijk, waardoor de DL zeefbakken betrouwbaar en duurzaam zijn. De grote variatie aan klepels en blades maakt dit hydraulische aanbouwdeel breed inzetbaar. Niet alleen zeven is een veelgebruikte toepassing. De machine kan ook ingezet worden voor het mengen van onder andere zand en grond of slib en schors, het stabiliseren van klei en kalk, het beluchten van slib compost, het verkleinen van glas … Samenvattend kunnen we stellen dat de ALLU Transformer DL series een naadloze, duurzame en kostenefficiënte oplossing biedt voor diverse toepassingen in de bouw- en grondverzetsector.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details