Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Expert in weeg- en veiligheidsoplossingen verandert van naam
RDS Electronics, die thuis is in vele markten, verandert zijn naam naar RDS Weighing & Safety.

Expert in weeg- en veiligheidsoplossingen verandert van naam

Wie is RDS?

Met reeds 11 jaar Jurgen Gheeraert aan het hoofd trad RDS uit zijn voegen. Na de verhuis van Poperinge naar Harelbeke groeide RDS verder uit tot een gerenommeerd bedrijf met een hecht team van 22 mensen, waaronder 3 op de Nederlandse markt. Maar ook op het vlak van producten groeide RDS voort. Zo hebben zij momenteel al 221 antibotssystemen te huur. Naast deze systemen hebben ze ook veiligheidsoplossingen, weeg- en zichtsystemen in hun gamma.

Jurgen Gheeraert & Aimée Buyck

Missie & visie

Vertrekkende vanuit dit standpunt wenst RDS de expert te blijven in weeg- maar vooral ook veiligheidsoplossingen. Naast het veiliger maken van de bouw, transport en tal van andere sectoren doelt RDS ook op exclusiviteit. Zo zijn zij exclusieve verdeler van onder andere AMCS, Golstein, Orlaco en Topcon weegsystemen. Op vraag van de klant blijft RDS zoeken naar de gepaste en professionele oplossing om hen de correcte weegsystemen en veiligheid te garanderen

Wat brengt de toekomst hen?

Met deze naamsverandering stapt RDS Weighing & Safety een meer duidelijke toekomst in. Een toekomst waarin ze graag de specialist blijven in het wegende gedeelte. Dit in België, maar vooral ook Nederland. Daarnaast dragen zij het zijn van een betrouwbare partner hoog in het vaandel.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details