Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
EXTRA VESTIGING IN HULSHOUT

EXTRA VESTIGING IN HULSHOUT

Wat een jaar voor Verhelst Machines. Na het exclusieve partnership met WOLFFKRAN opende het recent een extra vestiging in Hulshout (Antwerpen). Een strategische keuze.

Hulshout, een toplocatie

Dat Verhelst Machines goed bezig is, bewijzen het exclusief partnership met WOLFFKRAN en de forse investering in nieuwe machines. De opening van een nieuwe vestiging in Hulshout in de Antwerpse Kempen is (voorlopig) de kers op de taart. “Het is een strategische keuze om onze aanwezigheid in die regio te versterken”, zegt Johan Verhelst. “Om concurrentieel te blijven voor uitdagende projecten in Antwerpen en Brussel, vooral op het gebied van de torenkranen, was er nood aan een nieuwe vestiging. Hulshout is ideaal gelegen. Het heeft uitstekende verbindingen over de weg. Zo kunnen we van hieruit onze dienstverlening efficiënt organiseren.”

Het hele pakket

De extra vestiging in Hulshout is een verlengstuk van de hoofdvestiging in Oostende. Het fungeert als bijkomend servicepunt van waaruit we verhuur- en verkoopprojecten kunnen aanpakken. Daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor hersteldiensten en montage/demontage van torenkranen, snelmontagekranen, bouwliften en stroomgroepen. Het hele pakket dus. We beschikken er over een volledig omheind en bewaakt terrein van 3.000 m² dat we in de toekomst nog verder kunnen uitbreiden. Er is ook een torenkraan aanwezig om materieel te laden en te lossen. Bovendien is op hetzelfde terrein een transporteur gevestigd met een ruime expertise in het verplaatsen van (toren)kranen. Als exclusieve verdeler van WOLFFKRAN is dat ongetwijfeld een extra troef.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details