Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Familiale nieuwe ‘look’ voor vertrouwd bedrijf

Familiale nieuwe ‘look’ voor vertrouwd bedrijf

“Na bijna 30 jaar is het tijd om ons bedrijf een nieuwe look te geven. We leggen de nadruk nog meer op ons familiaal karakter, door de naam Vandaele in onze drie divisies te benadrukken.” Het mag duidelijk zijn: de jonge generatie geeft het familiebedrijf een zichtbare update.

Irene Vandaele en Melanie Ciers werken sinds enige tijd in het familiebedrijf. Ze zijn respectievelijk dochter van zaakvoerders Carl Vandaele (samen met Irene verantwoordelijk voor de machineverkoop) en Koen Ciers (samen met Melanie verantwoordelijk voor de verhuurafdeling). De beide dochters gaven de eerste aanzet tot verandering en dat werkt: de nieuwe logo’s en bijbehorende kleurstelling zorgen voor een frisse, nieuwe look. Tegelijkertijd wordt duidelijker getoond dat alle drie de afdelingen – Machinery, Power en Rental – echte Vandaele-bedrijven zijn.

“Vandaele is een gekende naam in Vlaanderen en wij vinden het belangrijk om Vandaele als rasecht familiebedrijf te profileren”, aldus Irene Vandaele en Melanie Ciers. “Immers, familiebedrijven hebben korte, horizontale lijnen en mede daardoor veel rechtstreeks contact met klanten. Inmiddels kennen wij ook al een groot deel van de klanten. Enerzijds door ontmoetingen op beurzen en evenementen – dat is nu wat lastiger, hopelijk gaan Demo Days wel door –  en anderzijds, en wij vinden dat een sterk punt, doordat wij veel bedrijfscontacten zelf afhandelen en niet doorschuiven naar andere medewerkers.”

Irene Vandaele en Melanie Ciers, de nieuwe generatie in het familiebedrijf, hebben de looks van Vandaele aanstekelijk opgefrist.

 

Vandaele Machinery

Geel, rood en blauw, dat zijn de kleuren waaraan wij voortaan op voorspraak van beide dames de drie afdelingen van familiebedrijf Vandaele uit Oostrozebeke gaan herkennen. Geel zien we terug bij Vandaele Machinery (www.vandaele-machinery.be). Een begrijpelijke keuze, want geel is ook de kleur van hoofdmerk JCB. Vandaele is dealer voor West- en Oost-Vlaanderen van dit bekende merk machines voor GWW, bouw en agrarische sector.

Op de merkenlijst van Vandaele Machinery komen we nog meer bekende namen tegen. Bij het uitgebreide aanbod grondverzetmachines Avant en NC Engineering. Ook namen als WeberMT en ITR laten zien, dat Vandaele vooral in zee gaat met toonaangevende machinebouwers en toeleveranciers, die inzetten op technologie, kwaliteit en veiligheid. De klant kan in Oostrozebeke terecht voor nieuwe en tweedehands machines en mag rekenen “op de bijbehorende service op de werf, bij u thuis of in onze werkplaats. Van mechanica tot elektronica en van hydraulica tot elektriciteit; wij hebben steeds de juiste specialist klaarstaan.”

Het nieuwe beeldmerk van familiebedrijf Vandaele. Duidelijke kleuren voor elke afdeling en – nog belangrijker – een duidelijke profilering van de familienaam.

 

Vandaele Power

Rood is voor Vandaele Power (www.vandaele-power.be). Deze unit is importeur van de bekende HIMOINSA-generatoren voor gans België. In 2018 werd 25 jaar samenwerking gevierd en het jaar erop werd tijdens het Europees congres van Himoinsa de award ‘Company with best loyalty and commitment’ aan Vandaele uitgereikt. Een prestatie om met recht trots op te zijn en kenmerkend voor een familiebedrijf. “Himoinsa is weliswaar heel groot, maar ook gewoon een familiebedrijf en de samenwerking met ons is mede daardoor erg goed”, zo horen we Irene Vandaele en Melanie Ciers zeggen. Bij de afdeling Power ligt het accent uiteraard op het leveren van een juiste stroomvoorziening aan een veelheid van bedrijven, organisaties, overheidsdiensten … Dat gebeurt door de installatie, onderhoud en herstellingen van Himoinsa stroomgeneratoren.

Vandaele Rental

Blauw is de kleur van Vandaele Rental (www.vandaele-rental.be). Bij de verhuurtak treden de grootste verandering op door de nieuwe look: zowel een nieuwe naam als een nieuwe kleur en een nieuw logo. “Dat was ook nodig, want veel klanten weten niet dat de verhuurtak gewoon een zusterbedrijf van Vandaele Machinery is. Om extra duidelijk te maken dat het om een verhuurfirma gaat, is bewust het woord ‘Rental’ aan het logo toegevoegd”, zo laat Elien Vanparys van sales & Marketing ons graag weten. Bij het vernieuwde Vandaele Rental is een groot aanbod te vinden van recente grondverzetmachines en generatoren, maar ook verreikers, lichtmasten, mobiele compressoren, verdichtingsmaterieel en allerhande toebehoren: van hydraulische hamers tot rijplaten en vacuüm hijsunits. Brengen en halen gebeurt via de eigen transportdienst.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details