Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Focus op ruim aanbod en sterke service na verkoop

Focus op ruim aanbod en sterke service na verkoop

Machines en materieel voor bouwnijverheid, wegenbouw, recyclage en openbare werken. Het aanbod van de gerenommeerde leverancier en verhuurder Van der Spek is zeer ruim en gevarieerd. “En dat combineren we met een uitstekende service na verkoop. Daarzonder zouden we in de sector vertical lifting nooit staan waar we nu staan”, vertelt Erik Van Audenrode, gedelegeerd bestuurder bij Van der Spek nv.

Van der Spek biedt een waaier aan machines die voldoen aan alle mogelijke toepassingen in diverse sectoren. Van hoogbouw, burgerlijke en industrie bouw tot recyclage, overslag (industrieel, haven, schroot en hout) en wegenwerken, voor iedere divisie beschikt Van der Spek over gespecialiseerde aftersales en -technici. Erik Van Audenrode:  “Mobiele breek- en zeefinstallaties van Rubble Master, scharen van Genesis, hout- en kunststofbrekers van Peterson en Lindner, overslagmachnies van Terex-Fuchs … Het zijn maar enkele voorbeelden van ons ruim aanbod. Ook in de betonsector zijn we sinds lang erg actief, met de verkoop van betoncentrales, -mixers en -pompen. We zijn 24/24 beschikbaar, kunnen altijd stukken leveren en zijn zeer flexibel. Of het nu gaat om een torenkraan op een werf of een overslagkraan om een schip te lossen: wij zorgen steeds voor de beste service.”

rm-100go-rm-ms100go-rm-rfb100go-asphalt-austria_300dpi-kopieren

Breker van Rubble Master

 

Uitgebreid assortiment

Van der Spek blijft ook anno 2020 de exclusieve verkoop en verhuur van Liebherr-materieel en -toebehoren verzorgen. En dat met veel oog voor alle nieuwigheden, zoals de kunststof hijskabel van Liebherr voor torenkranen 240 EC-B 10 Fibre, 240 EC-B 12 Fibre, 278 EC-B 12 Fibre en 370 EC-B12 Fibre. Erik Van Audenrode: “De zeer duurzame Fibre-kabel is vijfmaal lichter dan een stalen hijskabel waardoor aanzienlijke voordelen ontstaan voor montage en gebruik. Zo kan de nuttige capaciteit op het giekuiteinde van de kraan tot 20 % worden verhoogd. Aan dit systeem gingen 11 jaar ontwikkeling en 3 jaar testen vooraf. Vandaag hebben wij er een vijftiental in bestelling. Daarnaast is er ook het nieuwe cabinedesign van Liebherr, met een focus op meer zicht, en de nieuwe range van flattopkranen van het type EC-B.”

2020

Van der Spek is in zowat alle sectoren actief. Natuurlijk heeft de marktvraag invloed op het succes van deze sectoren. “We zetten nu ongeveer 15 jaar in op wegenbouw en we merken dat deze sector moeilijke tijden kent. Dat beslissingen rond publieke projecten uitblijven, kan hier veel mee te maken hebben. Wat het globale plaatje betreft haalden we de voorbije jaren wel een aantal mooie projecten beginnen.  Voor 2020 verwacht ik op het vlak van aanbestedingen eerder een stagnering. Iets wat uiteraard niets zal veranderen aan onze focus op kwaliteit en service”, besluit Erik Van Audenrode.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details