Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Founding the Future: de innovatiestrategie van Dieseko Group
Woltman 90DRe

Founding the Future: de innovatiestrategie van Dieseko Group

Dieseko Group – Buitenstand B11

Founding the Future staat voor de innovatiestrategie van Dieseko Group, gericht op het verminderen van impact op het ecosysteem. Het is een vervolg op eerdere duurzame ontwikkelingen zoals een stop-start systeem, upending, condition-monitoring en zero-emissie OEM-producties. Recente innovaties zijn gericht op zero-emissie, hybride aandrijvingen, handling en offshore funderingen.

Zero-emissie boorstelling Woltman 90DRe

De Woltman 90DRe is de eerste zero-emissie boorstelling in de 100 ton klasse, geschikt voor bouwplaatsen met de strengste emissievoorschriften. Woltman onderzocht hiervoor de benodigde capaciteit op basis van gelogde data op bouwplaatsen. Het resultaat is 613 kW vermogen en 1.200 kWh batterijcapaciteit, voldoende voor een volledige werkdag, wat overnight kan worden opgeladen. 

EHPU PVE 700e

EHPU PVE 700e en PVE 24VMe

Dé oplossing voor het duurzaam aandrijven van bestaande zware funderingsmachines. De serie Elektrische Hydraulische Power Units (EHPU) kan hydraulische machines geheel emissievrij aandrijven. Een EHPU is daarnaast stiller, energiezuiger en vraagt minder onderhoud en is beschikbaar in in de Dieseko verhuurvloot. De PVE 24VMe wordt in de loop van dit jaar geïntroduceerd als het eerste elektrisch aangedreven trilblok van Dieseko. Een prototype wordt getoond op de MATEXPO. 

Pile Lifting Device PLD100T

Nieuw! Pile Lifting Device PLD100T

De PLD100T is een gecertifieerd hijsmiddel gemonteerd op een trilblok. Hiermee kunnen horizontaal liggende buizen worden opgepakt en precies in de klemmen onder het trilblok worden gehesen. Een efficiënte manier van werken, omdat een extra kraan of frame hiermee overbodig is. De PLD100T kan een buis tot maar liefst 80 ton tillen en is een wereldprimeur op de MATEXPO.

Kijk op diesekogroup.com voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details