Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Galaxy breidt assortiment Yardmaster pneumatische diagonaalbanden voor vorkheftrucks uit

naamloos-2-kopieren-4

24 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vijf nieuwe SKU’s met hogere ply rating in Galaxy Yardmaster-serie / Bewezen luchtband voor vorkheftrucks biedt optimale stabiliteit en beperkte slijtage op harde ondergrond / De ‘specialist’ voor middelzware toepassingen / Hoogwaardig aanbod

Om te voorzien in de hedendaagse behoeften zijn nu als aanvulling op de Galaxy Yardmaster heftruckbanden vijf extra SKU’s met een hogere ply rating in de veel gevraagde maten leverbaar. Deze serie diagonaalbanden wordt gekenmerkt door een sterk karkas en stijve zijwanden die zorgen voor uitstekende stabiliteit en veel rijcomfort tijdens heffen en verplaatsen, werkzaamheden waarvoor doorgaans middelgrote, middelzware heftrucks worden ingezet. Deze machines worden vaak gebruikt voor het laden en lossen, voor werkzaamheden op de werkvloer en voor werkzaamheden in de buitenlucht op licht oneffen terrein. De Galaxy Yardmaster-serie bestaat uit kwalitatieve banden met een optimaal bandprofiel, vlak loopvlak, een sterk karkas, versterkte zijwanden en versterkte profielblokken. Het Galaxy Yardmaster aanbod wordt nu verder uitgebreid met de maten 21X8-9 (16 PR), 7.00-12, 7.00-15 en 7.50-15 (elk 14 PR) en 250-15 (20 PR).

naamloos-2-kopieren

Opgewassen tegen een harde ondergrond

Het profiel van de Galaxy Yardmaster werd speciaal ontwikkeld voor zijdelings draagvermogen, stabiliteit en tractie. Het sterke karkas wordt ondersteund door stijve zijwanden, voor extra stabiliteit en aangenaam rijcomfort. Verstevigde zijwanden beschermen de Yardmaster tijdens gebruik tegen insnijden en door de versterkte profielblokken en een sterke middenlijn is deze band ook bestand tegen extreme belasting tijdens bepaalde specifieke laad- en verplaatsingswerkzaamheden.

Speciale compounds zorgen voor de vereiste slijt-, snij- en breukvastheid bij veeleisende werkzaamheden in een of twee ploegen. Naast het optimale bandenprofiel zorgt ook het platte loopvlak dat de band niet alleen uiterst stabiel is, maar ook dat voetafdruk en gewichtsverdeling aan alle voorschriften voldoen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details