Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Goed luisteren naar de klanten maakt het verschil
De Ultra Boom van de JLG 1850SJ zorgt voor een optimale reikwijdte.

Goed luisteren naar de klanten maakt het verschil

Het verhuurassortiment van CEBEKO bestaat uit minigravers, wielladers, dumpers, hoogwerkers, verreikers enz. Hun verhuurvloot van ruim 300 machines en toebehoren, werd afgelopen maanden niet alleen vernieuwd maar ook uitgebreid. Grote investeringen in onzekere tijden, maar de klant blijft koning.

Klantentevredenheid blijft belangrijk

Ondanks de uitdagingen die de coronacrisis met zich mee brengt, kiest CEBEKO ervoor om verder te investeren. “Het blijft van groot belang om te investeren in functie van de noden van onze klanten om zo een optimale klantenondersteuning te bieden.”, zegt Tom Dekoninck, zaakvoerder van CEBEKO. “Met een enthousiast team van 23 medewerkers voorzien wij elke klant van een gepaste oplossing. Indien nodig, komen wij graag ter plaatse voor persoonlijk advies.”

Zo werd o.a. het grondverzetaanbod aangevuld met extra 15 ton rupskranen. CEBEKO en Yanmar willen bovendien intensiever gaan inzetten op bandenkranen en wielladers. Hiervan zullen er dus heel wat nieuwe exemplaren in de verhuurvloot verschijnen. Het zwaarder grondverzetaanbod van CEBEKO werd bovendien aangevuld met extra 15 ton rupskranen.

Sky-high investeringen

Verder werd ook het gamma hoogwerkers en schaarliften afgelopen maanden vernieuwd en uitgebreid met o.a. enkele Manitou diesel knikhoogwerkers én hybride Genie schaarliften. Ook nieuw in het machinepark is de Manitou MRT 2550+, een roterende verreiker die 5 ton (!) naar een hoogte van 25 meter kan brengen. 

In oktober verwacht CEBEKO nog heel wat nieuwe machines waaronder:

  • De TR 28 J D4WD, momenteel de hoogst en verst reikende telescoophoogwerker op rupsen met een werkhoogte van 28 meter. 
  • De EC600SJP is de grootste elektrisch aangedreven telescoophoogwerker in de branche met een werkhoogte van 20 meter. De hoogwerker is emissievrij en geluidsarm en kan hierdoor gebruikt worden voor binnenwerk. 
  • Een indrukwekkende toevoeging aan het gamma is de JLG 1850SJ. Deze telescoophoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 58 meter is de grootste uit het CEBEKO gamma. De 1850SJ is bovendien zeer snel op volle hoogte en de assen kunnen in één minuut worden uitgeschoven of ingetrokken.
  • Vorig jaar koos CEBEKO ervoor om ook spinhoogwerkers toe te voegen aan hun verhuurassortiment. Deze werden zeer goed onthaald waardoor er extra Hinowa spinhoogwerkers van 20 en 26 meter zullen bij komen. 
  • CEBEKO luistert naar de vraag van hun klanten door te investeren in Jekko hijskranen, een nieuwe categorie in hun verhuurvloot. De Jekko SPX 527 CDH, met een hefvermogen van 2,7 ton, is een uiterst flexibele en allround inzetbare kraan, ook in compacte ruimtes.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details