Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Graaver breidt uit met vier nieuwe machines!
TCR50-2 Rupsdumper

Graaver breidt uit met vier nieuwe machines!

Online verhuurplatform Graaver breidt uit met vier nieuwe machines. Het gaat om drie graafmachines en een rupsdumper van het topmerk Takeuchi. Voortaan kun je dus ook voor de splinternieuwe TB325R, de semi-binnendraaier TB217R, de binnendraaier TB257FR en rupsdumper TCR50-2 bij ons terecht. Met deze uitbreiding wordt het aanbod op het online platform Graaver nóg diverser.

RUPSDUMPER 6,5 TON (TCR50-2)

Als je een transporteur nodig hebt voor moeilijk te bereikbare plekken dan is een rupsdumper huren een goed idee. Hij is ideaal voor het vervoeren van materiaal op een natte ondergrond of op bouwplaatsen waar de bodemdruk niet te hoog mag zijn.

Je kunt de rupsdumper beladen tot 3700 kg en hij heeft een kiephoek van 65 graden. Enorm handig, want hierdoor krijg je als bestuurder altijd veel materiaal gelost met slechts één simpele kiepbeweging. De kiepbak is bovendien 180 graden verstelbaar. Hierdoor kun je dus ook zijdelings storten.

MINIGRAVER 1,7 TON (TB217R)

De TB217R is standaard voorzien van drie hydraulische functies. Dat maakt deze minigraver uniek in zijn klasse! Twee van de drie hydraulische functies zijn bovendien dubbelwerkend. Daardoor wordt werken met bijvoorbeeld een sloop-sorteergrijper mogelijk gemaakt.

De machine kenmerkt zich daarnaast door zijn stabiliteit en comfortabele servo bediening. Ook beschikt deze minigraver over een uitschuifbare onderwagen. Dus werk je in het grondverzet of ben je hovenier? Dan is dit de machine voor jou!

MINIGRAVER 2,4 TON (TB325R)

Met minder dan 5% overhang kunt u de TB325R met recht een echte binnendraaier noemen. Ideaal als je een klus hebt in een kleine, beperkte ruimte of dicht bij een muur. Daarnaast heeft deze minigraver een ideaal transportgewicht zodat je hem makkelijk, inclusief 3 bakken, kunt vervoeren op een aanhanger.

De TB325R is een echte werktuigdrager. De minigraver is namelijk standaard voorzien van drie hydraulische extra functies. Door de slimme constructie heeft deze binnendraaier bovendien een ontzettend groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter.

MIDIGRAVER 5,8 TON (TB257FR)

Enorme hefkracht, gecombineerd met een kleine draaicirkel. Dat is de beste typering voor de TB257FR. Deze binnendraaier heeft bovendien een zeer ruime cabine voor optimaal werkcomfort!

Dankzij zijn offset giek is deze midigraver 5,8 ton ideaal voor het werken in beperkte ruimte: Je kunt de volledige giek zijdelings naar rechts bewegen en de giek naar achteren brengen naast de cabine. Dus ga je aan de slag in een kleine ruimte en heb je veel hefvermogen nodig? Dan is dit de Graaver voor jou!

Deze vier nieuw aanwinsten zijn vanaf NU te huur via online verhuurplatform Graaver. Benieuwd naar deze machines? Bekijk meer specificaties en prijzen op de pagina van jouw dichtstbijzijnde verhuurpartner. Neem contact met ze op via Graaver.com!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details