Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Heien met een hoger rendement

Heien met een hoger rendement

Speciaal voor het heien op bouwplaatsen waar ruimte en hoogte beperkt zijn, ontwikkelde INPIEQ, specialist in funderingsmachines en bijbehorend materiaal, een compacte versnelde hamer. “De CPE-heihamer van INPIEQ maakt ons flexibeler en zorgt ervoor dat we tijd besparen tijdens de hei-werkzaamheden. We heien hierdoor met een hoger rendement”, aldus Richard van den Berg, eigenaar van Aannemingsbedrijf van den Berg uit Westknollendam. 

Speciaal voor Aannemingsbedrijf van den Berg zorgde INPIEQ ervoor dat de heihamer in de hijskraan met luiers ‘gehangen’ kon worden. INPIEQ-directeur Frank van Deursen licht toe: “Onze CPE-heihamer hebben we op maat gemaakt zodat hij prima tussen de leiers past. De hydrauliekslangen lopen via de giek. De hamer toegepast in deze combinatie biedt het voordeel dat men makkelijk in diepe en smalle sleuven toch heiwerkzaamheden kan uitvoeren.”

De CPE-heihamer biedt het voordeel dat men makkelijk in diepe en smalle sleuven toch heiwerkzaamheden kan uitvoeren?

Enige in Nederland

Aannemingsbedrijf van den Berg is vooralsnog de enige in Nederland die de CPE-heihamer van INPIEQ op deze manier gebruikt. Richard van den Berg: “Wij zijn erg blij met deze toepassing. Doordat we de hei-hamer niet in een makelaar hebben hangen, maar ‘tussen de leiers’ in de kraan, kunnen we hem gemakkelijk en snel verplaatsen vanuit de kraan. Hierdoor hoeven we niet heen en Frank van Deursen beaamt: “We kijken bij ieder vraagstuk altijd naar de wensen en behoeften van de klant en daar komt dan bijna altijd een stukje maatwerk bij kijken.”

CPE-heihamer

Grote troef van de heihamer is zijn veelzijdigheid. “Onze CPE-heihamer is gemakkelijk toe te passen op verschillende machines. Naast hei- en boormachines is de montage aan een graafmachine een goede mogelijkheid. De hamer is geschikt voor betonnen en houten palen alsmede stalen buizen en profielen. Daarnaast is hij eenvoudig in bediening en onderhouden”, besluit Frank van Deursen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details