Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) NV presenteert in de fabriek geïnstalleerde oplossingen van Leica Geosystems voor Zaxis-7-graafmachines

Hitachi Construction Machinery Europe (HCME) NV presenteert in de fabriek geïnstalleerde oplossingen van Leica Geosystems voor Zaxis-7-graafmachines

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) breidt haar aanbod van connected machines uit door vanaf nu Zaxis-7-graafmachines van 10 tot 50 ton te leveren met in de fabriek geïnstalleerde oplossingen voor 2D- en 3D-machinebesturing van Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon. Omdat de oplossingen in de Hitachi-fabriek in Amsterdam worden geïnstalleerd, profiteren klanten van de garantie, uitgebreide tests, die een optimale kalibratie van de machine garanderen, en een professionele installatie.

Klanten hebben de keuze tussen verschillende opties via hun geautoriseerde Hitachi-dealer en zij profiteren van een vereenvoudigd aankoop- en leveringsproces, omdat de financiering van zowel de machine als de aanvullende technologie voor machinebesturing van Leica Geosystems in één pakket kan worden gecombineerd. Dankzij deze samenwerking krijgen de klanten bij levering van de machine ook de praktijktraining van Leica Geosystems. De oplossing van Leica Geosystems is speciaal ontworpen en werkt bewezen optimaal met Hitachi-graafmachines, waarvan de waarde gedurende de gehele lifecycle bij installatie door een OEM wordt vergroot. 

Meer efficiëntie en gebruiksgemak

Door Hitachi graafmachines te voorzien van technologie voor machinebesturing van Leica Geosystems kan er op het werkterrein efficiënter worden gewerkt tegen lagere operationele kosten en kunnen taken op tijd, volgens de specificaties, binnen budget, veilig en duurzaam worden voltooid. Met de oplossing voor machinebesturing beschikken machinisten over een gebruiksvriendelijk systeem waarmee graafwerk snel en volgens het referentieontwerp kan worden uitgevoerd; van het eenvoudig egaliseren van hellingen tot blind en verzonken snijwerk. Het resultaat is betere inzetbaarheid en tevreden machinisten.

De volgende in de fabriek geïnstalleerde opties zijn verkrijgbaar in combinatie met Hitachi-graafmachines: 2D-machinebesturing; 2D-gereed met steun en bedrading voor 3D, zodat klanten indien nodig kunnen upgraden naar 3D; en een volledige 3D-optie. Daarnaast kunnen in de fabriek gemonteerde tiltrotator-hulpstukken van Hitachi ook geheel in het systeem worden geïntegreerd. 

“Deze aankondiging past in de strategie van HCME om verder te digitaliseren en onze klanten oplossingen op maat te bieden”, aldus Ryo Kurihara, Manager Solution Linkage bij HCME. “Door gebruik te maken van een in de fabriek geïnstalleerde oplossing van Leica Geosystems kunnen machinisten direct na levering van de machine aan de slag. Daarnaast kunnen ondernemers gerust zijn dat het systeem voor machinebesturing vakkundig is geïnstalleerd en getest en geheel wordt ondersteund door hun lokale Hitachi-dealer in samenwerking met lokale Leica Geosystems-specialisten.”

Magnus Thibblin, president machinebesturing bij Leica Geosystems: “Samenwerking is essentieel voor het succes van bouwprojecten. Wij zijn ons bewust van het belang van partnerships en industriële samenwerking om aannemers van de nieuwste, goed toegankelijke technologieën te kunnen voorzien. Het is ons een genoegen om in samenwerking met Hitachi Construction Machinery (Europe) klanten te voorzien van direct vanuit de fabriek geleverde hoogkwalitatieve oplossingen voor de bediening van de Zaxis-7 graafmachines.”

Ryo Kurihara voegt daaraan toe: “HCME kijkt ernaar uit om haar klanten deze nieuwe optie te bieden, waarmee zij niet alleen tijd zullen besparen, maar tegelijkertijd hun Hitachi-graafmachines op locatie efficiënter en productiever maken. Door betrouwbare, klantgerichte oplossingen te bieden, streven wij ernaar om hun voorkeursleverancier van oplossingen te worden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details