Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
New Holland plaatste de motor ver achter de achteras. Hierdoor zijn de machines goed in balans tijdens krachtwerk en is extra ballast niet nodig.

Hoge prestaties, comfort en veelzijdigheid troef

Maar ook in de steengroeven, op de continu doorwerkende recyclinginstallaties en in de agrarische sector weten ze inmiddels de W110 D, W130 D, W170 D en W190 D op waarde te schatten. Die bieden niet alleen hoge prestaties, maar zijn tegelijkertijd ook veelzijdig in te zetten, betrouwbaar, eenvoudig te onderhouden en hebben een cabine waarin de uren niet tellen.

De D-serie wielladers van New Holland kregen een nieuw ontworpen cabine, met het beste rondomzicht in hun klasse en veel comfort en veiligheid voor de bestuurder. Met op de stoel gemonteerde joysticks, een volledig afstelbare armleuning en nieuw ontworpen zijconsole zijn alle belangrijke functies altijd binnen handbereik. Moderne communicatie en geavanceerde ventilatie, plus uitstekende stoffiltratie en speciaal ontworpen isolatieblokken om geluid (maximum 68 dBA) en trillingen te beperken. Het wordt alom beaamd: werken in deze cabine kun je gemakkelijk de hele dag volhouden.

De D-serie wielladers van New Holland kregen een nieuw ontworpen cabine, met het beste rondomzicht in hun klasse en veel comfort en veiligheid voor de bestuurder.

Krachtige en schone motoren

De wielladers worden aangedreven door 4,5 en 6,7 liter NEF hoog-efficiënte motoren. Ze combineren volgens de fabriek “betrouwbaarheid met het zuinigste verbruik in hun klasse”. Door de nieuwste ECOBlue-HI-eSCR 2-technologie zijn de motoren behoorlijk emissiearm. De omzetting van stikstofoxiden (NOx) bedraagt meer dan 95 %, terwijl het verbruik van AdBlue tot het minimum wordt beperkt.

De NEF-motoren zijn ontwikkeld in samenwerking met New Hollands zusteronderneming FPT Industrial en voldoen aan de emissievoorschriften volgens Fase V. De motorvermogens lopen van 106 kW (144 pk) tot 172 kW (234 pk) en zijn volgens vier modi in te zetten: ECO voor maximale brandstofefficiëntie, STANDAARD voor normale laad- en transportwerkzaamheden, MAX voor agressief duw- en klimwerk en AUTO voor een snel reagerend uitgangsvermogen van de motor.

Goed in balans en onderhoud

New Holland plaatste de motor ver achter de achteras. Hierdoor zijn de machines goed in balans tijdens krachtwerk en is extra ballast niet nodig, zodat ze behoren tot de machines met de hoogste kiplast in hun klasse. Bijkomend voordeel is de ongehinderde toegang vanaf de grond voor onderhoud, aangezien er geen radiatoren in de weg zitten. De schone werking van de motor maakt intervallen van maar liefst 500 uur mogelijk voordat de motorolie moet worden ververst. Verder is er een brede keuze aan af-fabriek gemonteerde banden voor harde en zachte ondergronden en zorgen LED-werklampen met hoge intensiteit voor een veilige werkomgeving.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details