Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hoogwerkersvakbeurs APEX en verhuurbeurs IRE uitgesteld tot juni 2021

Hoogwerkersvakbeurs APEX en verhuurbeurs IRE uitgesteld tot juni 2021

Het spijt ons te moeten aankondigen dat de APEX- en IRE-tentoonstellingen dit jaar niet zullen plaatsvinden als gevolg van de voortdurende impact van Covid-19 op onze gezondheid en economie. Beide evenementen worden verplaatst naar 15 – 17 juni 2021 en blijven in het MECC, te Maastricht.

De European Rental Association (ERA) heeft bevestigd dat zij haar 2020-conventie – die gepland stond naast IRE (International Rental Exhibition) in het MECC – zal annuleren en de 2021-conventie eveneens in juni 2021 zal organiseren in het MECC.

Het besluit over het uitstel van APEX en IRE volgt op een regelmatig overleg met exposanten, partners en het MECC alsmede het recente besluit van de Nederlandse regering om het verbod op openbare evenementen te verlengen tot 1 september 2020.

“We hebben goed geluisterd naar de standpunten van verschillende corona-deskundigen en naar de visie van onze exposanten in het bijzonder. Naar onze mening is dit een juiste en verantwoorde beslissing ter bescherming van de gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen, met inbegrip van onze bezoekers” zegt Tony Kenter, directeur van BV Industrial Promotions International (I.P.I.), organisator van beide internationale evenementen.

James King, algemeen directeur van beurspartner KHL Group, voegt toe: “Wij willen alle exposanten bedanken voor hun ondersteuning en begrip in deze snel veranderende situatie. We hopen dat de herziene datum genoeg tijd biedt om te kunnen inspelen op een aangepaste vorm van deelnemen aan een B2B vakbeurs. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om ook in 2021 twee hoogwaardige en succesvolle evenementen te kunnen leveren, waarbij uiteraard de veiligheid en gezondheid van onze exposanten en bezoekers alle prioriteit zal genieten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details