Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai Construction Equipment Europe benoemt nieuwe senior salesmanager voor Construction Equipment Europe

Hyundai Construction Equipment Europe benoemt nieuwe senior salesmanager voor Construction Equipment Europe

HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) kondigt de benoeming aan van Nicolas Rousseau als nieuwe senior salesmanager Construction Equipment voor de Europese markt. Nicolas is een ervaren international sales- en key accountmanager met meer dan 20 jaar ervaring in B2B verkoop van groot materieel en brengt een uitgebreide ervaring met dealernetwerken en OEM-apparatuur mee naar het bedrijf. Nicolas is begin april in dienst getreden.

International Business Development en Dealer Management
In nauwe samenwerking met de Hyundai vestigingen en het Europese dealernetwerk zal Nicolas Rousseau commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren en tegelijkertijd het marktaandeel op een rendabele manier vergroten. Hij zal mogelijkheden voor een versnelling van de groei en het verbeteren van de winstgevendheid identificeren in overeenstemming met HCEE’s zakelijke doelstellingen in Europa. Nicolas Rousseau werkt vanuit het Europese hoofdkantoor in Tessenderlo, België. Nicolas spreekt Frans, Italiaans, Engels en Nederlands.

“We zijn blij om Nicolas Rousseau in onze Hyundai-familie te mogen verwelkomen,” zegt Jongho Chun, directeur van HCEE, “Nicolas Rousseau is een sterke leider met een motiverende en coachende managementstijl. Hij zal zich richten op het opbouwen en aanhouden van onze zeer gemotiveerde verkoopteams, inclusief de distributienetwerken. We zijn erg blij dat hij onze Construction Equipment verkoopafdeling leidt. Zijn beroepservaring zal ons helpen bij de verdere ontwikkeling van de Construction Equipment-sector in Europa.”

“Ik kijk uit naar de versterking en verdieping van het dealernetwerk om strategische en landelijke klanten aan te trekken. Ik ben van plan om HCEE om te vormen van een productgeoriënteerde groep tot een 360°-georiënteerd team dat klaar staat om volledige klantoplossingen te ontwikkelen om de dealers te helpen. Tegelijkertijd moeten we rekening houden met de TCO (“total cost of ownership”) en onze innovatieve mentaliteit behouden. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging en ik ben blij om deel uit te maken van het HCEE-team,” zei Nicolas Rousseau.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details