Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai Construction Equipment start bouw van omvangrijk betrouwbaarheidsonderzoekscentrum

Hyundai Construction Equipment start bouw van omvangrijk betrouwbaarheidsonderzoekscentrum

Hyundai Construction Equipment (HCE) is begonnen met de bouw van een groot betrouwbaarheidsonderzoekscentrum in Yongin, Gyeonggi-do (Zuid-Korea) om zijn concurrentievermogen in kwaliteit te verbeteren.

HCE organiseerde op woensdag 18 september een ceremonie waarbij de eerste spade in de grond ging voor de bouw van een betrouwbaarheidsonderzoekscentrum en een prestatie-evaluatielaboratorium voor eindproducten op een totaal grondoppervlak van 40.000 m2 bij het Mabuk-ri Research Institute in Yongin, Gyeonggi-do.

Het project, met een totale investering van 77 miljard KRW (bijna 59 miljoen euro), is bedoeld om het werkterrein van het evaluatielaboratorium dat voorheen in Ulsan actief was, uit te breiden tot het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum, waar het geïntegreerde onderzoek van onderdelen tot eindproduct mogelijk wordt. Het bouwproject moet volgend jaar augustus afgerond zijn.

Het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum is met name uitgerust met een groot laboratorium waar de werking van materieel in extreme omgevingen van -40 °C tot 80 °C kan worden getest en dat daarnaast voorzien is van simulatoren en de allernieuwste test- en meetapparatuur. Tevens zullen er diverse onderzoeken en experimenten worden uitgevoerd ten behoeve van milieuvriendelijke technologie, hoge efficiëntie en geluiddempingstechnologie, om aan de strengere uitlaatgaswetgeving te kunnen voldoen.

Kim Gwang-min, vice-president van het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum bij HCE: “Wanneer het betrouwbaarheidsonderzoekscentrum voltooid is, zal de voorbereidende controle van hydraulische en mechanische delen tot eindproducten worden versterkt en het concurrentievermogen op het gebied van de kwaliteit van eindproducten sterk verbeterd zijn. Naarmate het vertrouwen in en de loyaliteit aan ons merk toeneemt, rekenen wij op een verdere versnelde, wereldwijde marktpenetratie.”

HCE richt haar inspanningen op kwaliteitsverbetering door de kwaliteitsafdeling in januari uit te breiden naar het kwaliteitshoofdvestiging, waarna in augustus 35% van het totale aantal medewerkers wordt overgeplaatst naar de R&D-afdeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details