Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai eert zijn dealers na een jaar met recordgroei

Hyundai eert zijn dealers na een jaar met recordgroei

Het is weer het seizoen van de dealeronderscheidingen en dit keer is het de beurt aan Hyundai Construction Equipment Europe om terug te blikken en zijn dealers te belonen voor een aantal verbazingwekkende prestaties in 2021.

Hyundai is gevestigd in Tessenderlo, België, en levert aan meer dan 30 landen in Europa, via een netwerk van meer dan 140 dealers.

Opnieuw een lastig jaar, maar de Hyundai-dealers hebben toch geleverd

Het ondersteunings- en serviceniveau van de dealers aan Hyundai gaat vaak verder dan wat verwacht wordt en ondanks weer een lastig jaar, met tekorten in de bevoorrading bovenop de pandemie, hebben de dealers ongelooflijke resultaten geboekt met recordverkopen van bouwmachines.

De onderstaande lijst toont de Hyundai categoriewinnaars van 2021:

Beste dealer van 2021 voor VK & IERLAND

Winnaar: Taylor & Braithwaite Ltd

Reden:  Dankzij een fantastische prestatie op alle vlakken heeft Taylor & Braithwaite zijn marktaandeel en omzet vergroot en is daardoor een van de meest succesvolle dealers van Europa geworden.

Beste dealer van 2021 voor Noord-Europa

Winnaar: Suomen Telakone Oy

Reden:  Na de verkoop van het bedrijf aan de Finnsiirto Group blijft Suomen Telakone Oy succesvol met een groot aantal orders, een groeiend marktaandeel en nieuwe vestigingen voor verkoop en service, met uitstekende aftersalesprestaties. 

Beste dealer van 2021 voor Duitsland

Winnaar: HBN Hyundai Baumaschinen Nord GmbH

Reden: Deze hardwerkende dealer staat volledig achter het merk Hyundai en zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om omzet en marktaandeel te vergroten.

Beste dealer van 2021 voor Oost-Europa

Winnaar: Lager d.o.o.

Reden: Lager blijft succesvol met Hyundai’s hoogste volume en omzet in Oost-Europa. Dat heeft geresulteerd in een marktaandeel met dubbele cijfers.

Beste dealer van 2021 voor de Franse regio’s

Winnaar: Machdeal

Reden: Hyundai prijst Machdeal omdat deze dealer na 20 jaar bedrijvigheid er nog steeds in slaagt met succes grote Hyundai-graafmachines en -minigraafmachines te verkopen, met een marktaandeel van ongeveer 20%, ondanks het feit dat het 12.000 km van de EU verwijderd is.

Beste dealer van 2021 voor Zuid-Europa

Winnaar: Edimac srl.

Reden: Als erkenning voor de enorme inspanningen van Edimac om de klantenservice te verbeteren en de sterke nadruk die zij legt op langdurige partnerschappen met hun klanten.

Beste nieuwkomer

Winnaar: G & G Macchine

Reden: Voor een grote inspanning om het imago van het merk Hyundai in de regio Emilia-Romagna verder te verbeteren.

Beste marktdekking 2021

Winnaar: Whelan Plant Sales Ltd

Reden: Whelan Plant heeft fantastische resultaten bereikt wat de groei van het marktaandeel betreft. Dit is mede te danken aan het feit dat zij binnen hun gebied begonnen zijn met de verkoop van graafmachines van Hyundai.

Onderscheiding voor beste milieu-initiatief 2021

Winnaar: Van der Spek-Vianen B.V.

Reden: Van der Spek-Vianen heeft met succes nieuwe werkmethoden ingevoerd om zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen. Een groot deel daarvan werd bereikt door aanpassingen aan Hyundai-machines om ze volledig elektrisch te maken.

Beste marketingcampagne 2021

Winnaar: Tracto-Lena

Reden: Tracto-Lena organiseerde de Hyundai Challenge 2021, een speciaal vaardigheidsevenement voor Hyundai-operatoren. Het bleek een professioneel en goed uitgevoerd evenement te zijn, met een goede betrokkenheid op social media, wat allemaal hielp om het merk te promoten.

Beste dealerevenement 2021

Winnaar: Molson Equipment

Reden: Molson heeft met succes 3 open dealerdagen georganiseerd in hun vestiging in Avonmouth en in een steengroeve in Zuid-Wales, waarbij 600 belangrijke klanten aanwezig waren.

Beste Hyundai teamspirit 2021

Winnaar: Axiál

Reden: Deze onderscheiding is een erkenning voor een dealer die het Hyundai-merk uitdraagt door teamspirit. Axiál is een Hyundai-dealer met een lange staat van dienst, die er baat bij heeft regelmatig teambuildingactiviteiten te organiseren, die werkelijk bijdragen tot een absoluut geweldige teamspirit.

Beste verkoper 2021

Winnaar: Chris Jordon – Taylor & Braithwaite

Reden: Chris had een fantastisch verkoopjaar voor Hyundai, waarin hij onvermoeibaar werkte om zijn klanten de best mogelijke service te bieden. Chris heeft er ook in belangrijke mate toe bijgedragen dat Taylor & Brathwaite een recordjaar heeft gehad.

Beste productinnovatie 2021

Winnaar: EMSG Sverige AB

Reden: Deze onderscheiding is voor een dealer die Hyundai-machines heeft aangepast om verkoop aan nieuwe bedrijfstakken mogelijk te maken of nieuwe oplossingen aan klanten te bieden. EMSG was in staat een lift op een Hyundai rupsgraafmachine te monteren voor een gehandicapte operator.

Beste aandacht voor Hyundai 2021

Winnaar: Hyundai Baumaschinen Nord GmbH

Reden: Deze onderscheiding is voor een dealer die consequent Hyundai-producten heeft gepromoot boven alle andere. Baumaschinen doet dit al meer dan 23 jaar en heeft in 2019 zelfs een tweede vestiging geopend.

Best groei-investering 2021

Winnaar: BIURRARENA Sociedad Cooperativa

Reden: Biurrarena ontvangt deze onderscheiding omdat zij sterk geïnvesteerd heeft in de aftersalesservice met behulp van 2 nieuwe softwarepakketten. Het Advanced Maintenance Assistance System zorgt voor een snellere behandeling van machineproblemen, terwijl de Remote Technical Assistance een online diagnose van de machine mogelijk maakt.

Beste uitmuntendheid in klantenservice 2021

Winnaar: TOSCOMECCANICA SRL

Reden: Deze prijs is genomineerd door het aftersalesteam van Hyundai en is een erkenning voor een dealer die een klantenservice blijft leveren die de verwachtingen overtreft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details