Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Inschrijving Technische Kontakt Dagen 2022 geopend!

27 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het bestuur van de TKD is verheugd te kunnen meedelen, dat de inschrijving van de grootste demonstratiebeurs van West-Europa vanaf vandaag geopend is.

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat de beursbezoekers kunnen vergelijken en testen. Naast veiligheid is duurzaamheid een speerpunt op deze TKD editie. Deze grootste buitenbeurs zal voor de 28e keer worden georganiseerd.

Na eerder uitstel, heeft de beursorganisatie er nu alle vertrouwen in dat de editie 2022 een geweldige beurs gaat worden. BMWT-directeur Jan Hommes: ‘Er staan veel innovaties klaar om te presenteren en men kijkt ernaar uit elkaar weer te ontmoeten. Iedereen heeft er zin in om met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze enerverende sector’.    

Samen met de gemeente Almere is gezocht naar een nieuwe locatie en de voorbereidingen zijn nu in volle gang. ‘Er wordt alles in het werk gesteld om er een echt sectorfeest van te maken’, aldus TKD-beursmanager Frits Kuijper.

De openingsdagen van de TKD zijn van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 11 juni a.s.. De nieuwe locatie is op het strand van Almere.

Inschrijven kan via www.tkd.nl.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details