Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
JCB en Evax B.V. kondigen partnerschap aan

JCB en Evax B.V. kondigen partnerschap aan

JCB en Evax B.V. zijn zeer verheugd te melden dat zij de samenwerking zullen aangaan. Per 1 december 2019 zal de aanstelling van Evax B.V. als JCB dealer officieel zijn. Evax zal de provincies Noord-Brabant en Limburg gaan bewerken met betrekking tot verkoop én service en tevens het aanspreekpunt zijn voor alle JCB gerelateerde vragen.

Een voor de hand liggende stap

Evax B.V. is al jarenlang een vertrouwd adres voor de verkoop, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte tractoren, landbouw-, grondverzet-, groenvoorziening-, bosbouw en (hout)recyclingmachines. Dit alles gebeurd met een team van circa 50 vakkundige medewerkers vanuit hun locaties in Duizel en Grashoek.“Doordat Evax een brede waaier aan diensten en oplossingen aanbiedt, is een samenwerking met JCB een voor de hand liggende stap.”, vertelt Managing Director JCB Kris Vochten.

Vertrouwd vakkundige machines

JCB is al jarenlang een vaste waarde in de bouwmachinesector. Commercieel directeur Evax B.V. Roel Oomen kan niet wachten om aan de slag te gaan: “Die constante drive naar innovatie en technologie waar JCB voor gekend staat, is iets dat ons echt aanspreekt. Stilstaan kennen we bij Evax niet. Wij hebben de kennis in huis om een hoogstaande servicekwaliteit aan te bieden en zien dit in combinatie met het brede pakket aan producten welke JCB te bieden heeft, als een perfecte aanvulling voor ons bedrijf en onze klanten. ”

Beide partners hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen en zien de toekomst rooskleurig tegemoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details