Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

JCB HERVAT PRODUCTIE – UITGEBREIDE VEILIGHEIDSMAATREGELEN BEKEND GEMAAKT

visors-issued-for-extra-protection-kopieren

13 mei 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

JCB kondigde gisteren een gedeeltelijke herstart van de productie aan in vijf van zijn fabrieken in het VK. Een uitgebreid pakket veiligheidsmaatregelen wordt uitgerold om werknemers te beschermen in de nasleep van de Coronavirus-crisis.

De Britse productielijnen werden stilgelegd op 18 maart en de overgrote meerderheid van de 6.500 Britse werknemers van JCB valt sinds april onder het systeem van economische werkloosheid.

Gisteren heeft JCB bevestigd dat de productieniveaus langzaamaan worden hervat – met een verreikend pakket veiligheidsmaatregelen om werknemers volledig te beschermen.

Graeme Macdonald, CEO van JCB, licht toe: “De productie is op een zeer laag niveau hervat, voornamelijk om aan de vraag naar landbouwmachines te voldoen. Voorafgaand aan deze herstart hebben we een uitgebreide evaluatie gedaan om ons in staat te stellen maatregelen te implementeren ter bescherming van onze werknemers. We zorgen ervoor dat er altijd een veilige afstand tussen de medewerkers kan worden gegarandeerd. In omstandigheden waar de risico’s groter zijn, worden extra beschermende maskers voorzien. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers is absoluut van het grootste belang. We passen ons allemaal aan deze nieuwe norm aan en de maatregelen die we hebben genomen, zullen ervoor zorgen dat we allemaal gezond blijven en risico’s vermijden. ”

De Loadall-divisie op het hoofdkantoor, Rocester, Staffordshire, JCB Earthmovers en JCB Landpower in Cheadle, Staffordshire hebben de productie hervat, samen met JCB Transmissions in Wrexham en JCB Cab Systems op Uttoxeter. Meer dan 400 werknemers kunnen terug aan de slag.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details