Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
JOSKIN Polska breidt zich uit…
DCIM100MEDIADJI_0109.JPG

JOSKIN Polska breidt zich uit…

Sinds maart van dit jaar heeft de vestiging van JOSKIN Polska een belangrijke ontwikkeling ondergaan met de bouw van een nieuwe opslaghal met een vloeroppervlakte van meer dan 12 000 m² en een volume van bijna 100 000 m³.

Met het nieuwe gebouw zal de totale oppervlakte van de vestiging van JOSKIN Polska 73 000 m² bereiken. Deze vestiging bevat o.a. verschillende laslijnen, een galvanisatie-eenheid, halfautomatische verflijnen, assemblagelijnen voor een aantal van onze producten (mengmesttanks, stalmeststrooiers, driezijdige kipwagens, balenwagens en diepladers, verspreidingswerktuigen, silagewagens en veewagens), evenals een showroom. Meer dan 350 mensen werken daar dagelijks.

JOSKIN: naar de toekomst gericht

In het kader van de ontwikkelingsstrategie op lange termijn van de JOSKIN Groep zal het 163 m lange en 87 m brede gebouw, waarvan de voorlopige oplevering gepland is voor begin 2023, één verdieping, vier traveeën, 13 deuren en meerdere rolbruggen hebben. Het doel van dit gebouw is om de bestaande opslagcapaciteit te vergroten, maar ook om wijzigingen aan te brengen in de huidige organisatie van de vestiging. Met name het magazijn met hoge rekken van de montagewerkplaats, dat zich momenteel in de bestaande gebouwen bevindt, zal daarheen worden verplaatst.


Ruimte optimaliseren om de productiviteit te verhogen

Deze verhuizingen zullen het interne vervoer optimaliseren, de werkorganisatie verbeteren en de halfafgewerkte producten in één zone centraliseren. In totaal zullen daar ongeveer 40 mensen werken. De hal is ideaal gelegen tussen de assemblageruimten en de galvanisatie-eenheid van JOSKIN, zodat deze snel en efficiënt kan worden bevoorraad.

Meer ruimte voor de assemblage…

Met de uitbreiding van de vestiging van JOSKIN Polska komt er ruimte vrij in de bestaande gebouwen. De assemblagelijnen zullen dus worden uitgebreid en zullen plaats bieden aan nieuwe operatoren om de algemene productiviteit van de Groep te verhogen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details