Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
JOSKIN PRO DAYS: de 20ste editie zal digitaal zijn

JOSKIN PRO DAYS: de 20ste editie zal digitaal zijn

De JOSKIN Pro Days zijn al 19 jaar een belangrijke gebeurtenis in de landbouwkalender. Elk jaar in januari bezoeken meer dan 10 000 mensen de vestiging van de JOSKIN Groep in Soumagne om hun passie voor landbouwmachines na te leven. Voor hen is deze ontmoeting een bevoorrechte gelegenheid om de tentoongestelde machines te ontdekken, de coulissen van de productie van het merk te ontdekken, van de huidige aanbiedingen in de outlet hall te profiteren, rechtstreeks met het personeel te praten, of door de rekken van de Shop te lopen om een paar souvenirs van dit bezoek naar huis terug te brengen…

Vanwege de gezondheidscrisis en de daaruit voortvloeiende beperkingen was het dit jaar zeer waarschijnlijk dat JOSKIN zijn organisatie zou moeten herzien. Om het DNA van deze gebeurtenis te behouden en tegelijkertijd rekening met de context te houden, heeft het merk daarom een 100% digitaal en immersief alternatief bedacht. Bij gebrek aan een “20” editie zal het een “2.0” editie zijn!

Een unieke ervaring die voor iedereen toegankelijk is

Zoals u zult hebben begrepen, zal de ontmoetingsplaats dit jaar niet Soumagne zijn, maar www.joskin.com. Voor de gelegenheid werd de website van het merk volledig opnieuw ontworpen om deze ergonomischer en handiger te maken. Deze nieuwe versie is vol zowel geïllustreerde als gedetailleerde uitleg en geeft in een paar klikken een duidelijk antwoord op de vragen van de bezoekers. Zo kunnen ze de juiste informatie krijgen voor een goede investering.

Hoewel de machines in reële omstandigheden niet gezien en aangeraakt kunnen worden, beschikt de website nu over een gloednieuwe virtuele showroom van meer dan 14 000 m2 die een 100% immersieve ervaring aanbiedt. Vanuit hun eigen huis en zonder het minste risico te nemen voor hun gezondheid zullen de bezoekers de JOSKIN en DistriTECH showrooms kunnen ontdekken en de machines tot in het detail kunnen analyseren, alsof ze er zelf bij waren! Om aan alle verwachtingen te voldoen, zijn de outlet store en de JOSKIN Shop natuurlijk geïntegreerd in deze nieuwe tool.

Dit is echter niet alles. Om deze unieke ervaring te vervolledigen, zullen ook verklarende video’s over alle voor- en na-verkoop diensten, alsook over de verschillende JOSKIN productievestigingen (België, Frankrijk en Polen), beschikbaar zijn. Met behoud van de geest van de traditionele Pro Days zullen de bezoekers direct in het hart van JOSKIN kunnen duiken om meer te weten te komen over de coulissen van de productie van de machines. Het is een unieke kans om de galvanisatie-eenheid op de Poolse vestiging van het merk te ontdekken!

Het volledige digitale aanbod zal vanaf 23 december online beschikbaar zijn. Dankzij deze nieuwe formule hoopt JOSKIN zijn deuren te kunnen openen aan zoveel mogelijk mensen, zonder beperkingen inzake data, uren of verplaatsingen. Is dat toch niet het hoofddoel van de Pro Days?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details