Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
JOSKIN zet haar productie van “Advantage” seriën voort en versterkt deze

JOSKIN zet haar productie van “Advantage” seriën voort en versterkt deze

Het in januari 2019 gelanceerde “Advantage”-concept voor een serieproductie blijft aan kracht winnen, o.a. door de regelmatige toevoeging van nieuwe gamma’s en modellen. Het biedt alle gebruikers de mogelijkheid om krachtige en goed uitgeruste werktuigen te krijgen voor de prijs van een standaardproduct.

Met het “Advantage”-concept wilde JOSKIN bewijzen dat het mogelijk is goed uitgeruste machines van hoge kwaliteit te produceren zonder een te hoge prijs te betalen. Elke “Advantage” machine heeft zo een volledige uitrusting en wordt aan een zeer lage prijs aangeboden. Om dit te bereiken, heeft het bedrijf volledig ingezet op een “lijnproductie” die tot nu toe niet gebruikt werd in de productie van landbouwaanhangers. De “Advantage” machines worden geassembleerd op speciale assemblagelijnen en worden in identieke seriën vervaardigd, waardoor JOSKIN schaalvoordelen kan behalen (goedkopere grondstoffen, rendabelere productie, grotere efficiëntie van automatische werktuigen). In drie jaar tijd hebben meer dan 4000 “Advantage” machines de JOSKIN fabriek verlaten. Dit cijfer toont de belangstelling van de gebruikers voor in serie geproduceerde machines en bevestigt dat dit concept een toekomst heeft.

EEN GROTE KEUZE AAN MACHINES AAN AANTREKKELIJKE PRIJZEN

De “Advantage” familie groeit met de serieproductie van nieuwe gamma’s en modellen! Gezien het succes blijft JOSKIN zijn “Advantage” gamma uitbreiden met nieuwe referenties. Van de Drakkar uitdraaiwagen tot de Volumetra mengmesttank, de Tornado stalmeststrooier, de Trans-KTP grondverzetkipwagen, de Trans-CAP landbouwkipwagen en de Scariflex weidebeluchter, in totaal werden de afgelopen maanden tien andere modellen in de “Advantage”-uitvoering gemaakt. De laatste voorbeelden zijn de Wago balenwagens en de Ferti-SPACE2 stalmeststrooiers.

ZO’N 100 REFERENTIES OM ONLINE TE ONTDEKKEN!

In het kader van haar digitale ontwikkeling en om zo dicht mogelijk bij haar klanten te blijven ondanks de verschillende beperkingen van de laatste maanden, heeft de firma JOSKIN een website gecreëerd die volledig gewijd is aan de “Advantage” serie. Een grote keuze aan machines (meer dan 100 referenties) wordt getoond, waaronder de essentiële JOSKIN producten, met inbegrip van de klassiekers die het merk beroemd hebben gemaakt: tanks, bemesters, kipwagens, stalmeststrooiers, balenwagens, enz. De nieuwe website is overal en altijd beschikbaar, heeft een dynamische look en biedt een snelle toegang tot alle beschikbare voertuigen en werktuigen. Om het bladeren aangenamer te maken, zijn filters toegevoegd zodat u direct een machine kunt vinden die aan uw behoeften is aangepast (gamma, aantal assen, inhoud, werkbreedte, enz.). Deze gaat gepaard met belangrijke informatie, zoals sterke punten, standaard- en specifieke uitrusting, brutoprijs en foto’s, om de koper de volmacht te geven en hem te helpen de juiste beslissing te nemen. Daarna kan hij/zij contact opnemen met de JOSKIN dealer van zijn/haar keuze om vragen te stellen en/of het proces af te ronden.

Wilt u meer weten over het “Advantage”-gamma en de laatste nieuwigheden ontdekken?
Surf gerust verder naar my.joskin.com/sites/advantage?#Home-show

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details