Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
KEESTRACK – STAND C2 | Hybride en plug-in oplossingen bieden alleen maar voordelen

KEESTRACK – STAND C2 | Hybride en plug-in oplossingen bieden alleen maar voordelen

Keestrack biedt voor 80%  van hun mobiele breek- en zeefapplicaties een hybride of plug-in variant aan die alleen maar voordelen biedt; zoals minder bedrijfskosten, minder onderhoud, minder emissies en een langere levensduur. Bovendien kunnen deze machines op elkaar aangesloten worden waardoor de besparingen toenemen.

De K5e plug-in hybride zeefmachine uitgerust met een Bivitec flip-flow zeefbox van 5.000 x 1.350 mm is geschikt om fijn klevend materiaal te zeven met een kracht tot 40G.

De R3e, plug-in hybride percussiebreker met nazeef, kan ingeplugd worden op netstroom, waarbij een kostenbesparing tot wel 70% gehaald kan worden, of via de geïntegreerde dieselmotor en on-board generator aangedreven worden. Zelfs dan is er een kostenbesparing tot 25%, doordat elektrische componenten efficiënter zijn. In het geval van een onvoorziene motorpanne is de plug-in machine nog steeds operationeel inzetbaar door aansluiting op een externe generator.

Keestrack, Hybride, Matexpo, Matexpo 2019

Tevens kunnen andere elektrische apparatuur, zoals een stacker, gevoed worden door de aanwezige plug-out connectie die aanwezig is op alle e-versies.

Bij de hybride R5e percussiebreker wordt  de rotor direct aangedreven door de dieselmotor, andere componenten worden elektrisch aangedreven. De R5e is beschikbaar met enkel- of dubbeldeks nazeef.

De nieuwe S1e stacker is een semi-statische stacker die ervoor zorgt dat meer stockpile gevormd kan worden door de automatische zwenking en hogere afwerphoogte. Dit zorgt voor een grote besparing op de wielladerkosten.

Op alle machines is het Keestracker-telematicasysteem beschikbaar om prestatiewaarden vanop afstand te bekijken en te rapporteren. GPS bepaalt de locatie en maakt Geo-fencing mogelijk. Software kan vanop afstand geüpdatet worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details