Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Kiverco en Smart Equipment:  sterke merken voor  optimale afvalverwerking

Kiverco en Smart Equipment: sterke merken voor optimale afvalverwerking

Na meer dan 25 succesvolle jaren in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en vele overzeese markten, besloten Smart Equipment en Kiverco in 2018 om de handen in elkaar te slaan om de producten en oplossingen van Kiverco ook in de Benelux de bekendheid te geven die ze verdienen.

Remondis County Durham Static.

 

Kiverco Static

De stationaire sorteerlijnen van Kiverco staan er in de afvalverwerkende industrie om bekend hoogkwalitatieve, betrouwbare en zeer robuuste installaties te zijn. Kiverco verwerkt de beste technologieën die op de wereldmarkt beschikbaar zijn en onderscheidt zich van andere merken door in eigen huis 4 processen te volgen:

• Consultatie.

• Ontwerp en Engineering.

• Productie.

• Installatie en indienststelling.

In de loop der jaren werden al vele installaties op maat van de klant ontworpen, gebouwd en in gebruik genomen. Zo werd recent nog een state-of-the-art installatie opgeleverd bij Remondis in County Durham in het Verenigd Koninkrijk. Daar worden bouw-, sloop- en commerciële afvalstromen verwerkt volgens de hoogste Remondis-normen (zie foto installatie in Remondis-grijs).

Kiverco biedt stationaire sorteerlijnen, die ze in nauwe samenwerking met de klant en Smart Equipment ontwerpen en bouwen, voor de verwerking van de meest diverse afvalstromen: bouw- en sloopafval, industrieel afval, commercieel afval, huishoudelijk afval en zo meer. Alle bekende en innovatieve scheidingstechnieken – waarvoor samengewerkt wordt met gerenommeerde fabrikanten – worden gebruikt in het ontwerp van de installaties. Steeds met het credo “Maximise profits from your waste”.

Kiverco Compact.

 

Kiverco Compact

Vanuit deze ervaring en getriggerd door reacties van vele klanten, heeft Kiverco een volledig nieuwe lijn modulaire mobiele machines ontworpen, gegroepeerd onder de naam Kiverco Compact. Deze semi-mobile kijk op afvalsortering wordt in de Benelux zeer goed onthaald en heeft al talloze klanten in onze regio op nieuwe, lucratieve ideeën gebracht.

De machines uit het Compact-gamma kunnen als alleenstaande units gebruikt worden, ofwel met elkaar gecombineerd een waardig alternatief bieden voor de traditionele, stationaire verwerkingsmethodes.

Tot het modulaire gamma behoren:

• FT620 Zeeftrommel.

• PS122 of PS123 Sorteerstation.

• DS150 Densimetrische scheider.

• FSD450 modulaire meerfractiescheider.

Alle componenten kunnen worden uitgerust met meerdere opties en in verschillende configuraties. Ze bieden de gebruiker maximale flexibiliteit voor een optimale behandeling van zijn afvalstromen.

Alle componenten kunnen ingezet worden naast, voor of achter bestaande machines, ofwel kunnen ze gecombineerd worden om een complete sorteeroplossing te bieden.

Ontworpen voor kleine tot middelgrote afvalverwerkingsprojecten en voor mobiele contractoren, kunnen deze modules op zeer korte tijd opgezet worden, waarna ze de voordelen bieden van een hoog-performante stationaire installatie.

Tana Shark.

 

Kiverco’s Missie

Het is de missie van Kiverco om klanten een oplossing te bieden die ontworpen werd om waardevolle materialen op hoogkwalitatieve wijze te sorteren en zo een sneller terugverdieneffect te genereren.
Of de klant nu een kleiner project, dan wel een groot sorteerbedrijf heeft, Smart Equipment en Kiverco hebben oplossingen die een antwoord bieden op hun sorteernoden.

Naast de oplossingen van Kiverco biedt Smart Equipment ook het gamma van TANA, Fins fabrikant van verkleiners en compactoren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details