Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Kwaliteit en service tillen project naar grote hoogte

Kwaliteit en service tillen project naar grote hoogte

Ruime ervaring, maar nog steeds een jong en dynamisch bedrijf. Voor Stefca Kraanservice NV is dat de dagelijkse praktijk sinds de oprichting in 1999. Als dienstverlenend bedrijf in de kraansector is een grote expertise in bouwkranen een pre. Laat dat maar over aan de medewerkers en aan oprichter en zaakvoerder Frans Aertsen.

In de twintig jaar dat het bedrijf bestaat, is het uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Belgische markt van bouwkranen en torenkranen. Vraag naar de grootste troef van Stefca Kraanservice en het antwoord komt meteen: “Streven naar grote tevredenheid van zowel de nieuwe als de bestaande klanten.” Daarom wordt veel belang gehecht aan snelle service en goede contacten, om op die manier een vertrouwensrelatie op te bouwen met de vele klanten. De belangrijkste troeven zijn dan ook: een actuele vloot van kranen van topmerken, de eigen technische dienst en het eigen team van vakmensen. Bovendien kan flexibel en snel worden gereageerd.

Groeiambitie
Ambitie heeft het in Kontich gevestigde bedrijf genoeg. Frans Aertsen: “We willen met Stefca Kraanservice blijven groeien en blijven investeren in onder meer de verhuurvloot, materiaal voor transport, opleidingen voor gespecialiseerd personeel enzovoort.” Door de ontwikkelingen in de bouwsector scherp in de gaten te houden, is Stefca in staat te voldoen aan de noden en wensen van haar klanten. Maar de belangrijkste taak blijft toch: “Het aanbieden van kwalitatief materiaal aan de juiste prijs, alsook het zo snel mogelijk bijstaan en ondersteuning bieden met een getraind team wanneer er toch problemen zijn.”

Stefca Kraanservice NV

Er schuilt een hoop techniek achter het gemak van de snelmontagekraan.

Snelmontagekranen
Stefca is hoofdzakelijk gespecialiseerd in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen. Vooral die snelmontagekranen zijn een immer groeiende markt en we zien ze vaak op moeilijk bereikbare plekken aan de slag. Met name de kleinere modellen staan tegenwoordig al recht en klaar om mee te werken in een mum van tijd en kunnen dan grote gewichten zonder enige moeite vlot verplaatsen. Stefca Kraanservice is Benelux dealer van Cattaneo snelmontagekranen. Het assortiment omvat tien verschillende modellen.

Recente torenkranen
De bouwkraanindustrie staat niet stil en evolueert steeds. De vernieuwingen worden zo snel mogelijk in dienst gesteld van de klant, door voortdurend de verhuurvloot te verversen met kranen van de beste kwaliteit. Het programma omvat toonaangevende merken zoals Potain, Arcomet, Liebherr, Jaso, K.S.D Pekazett en Vicario. Door de regelmatige aankoop van de nieuwste bouwkranen voor verhuur zijn er altijd betrouwbare tweedehandsbouwkranen in aanbieding, die goed zijn onderhouden door de eigen techniekers. Stefca koopt daarnaast ook kranen aan, want het is sinds de oprichting actief in de (door)verkoop van tweedehandsbouwkranen. Inmiddels zijn er over de hele wereld klanten en partners en dat heeft een duidelijke reden. “Door onze ervaring en ons gekwalificeerd personeel hebben wij een degelijk, solide en betrouwbaar bedrijf kunnen uitbouwen. Wij kunnen onze kranen en andere machines verschepen naar wens van onze klanten”, aldus Frans Aertsen.

Stefca Kraanservice NV

Potain is één van de vooraanstaande merken in het verhuurprogramma van Stefca Kraanservice.

Transport wereldwijd
Stefca heeft jarenlange ervaring in export van torenkranen en snelmontagekranen en daarvoor een uitgebreide logistieke kennis opgebouwd. Er wordt door de eigen afdeling Logistiek & Service altijd gezocht naar de goedkoopste en meest efficiënte manier van transport voor de klant. Frans Aertsen: “Wij kunnen al onze kranen verschepen over de hele wereld met de daarbij behorende exportdocumenten. Op die manier worden de kranen en/of onderdelen steeds op een veilige en verzekerde manier aangeleverd.” Het pakket aan mogelijkheden is breed: wegtransport, zeetransport, containervervoer, maar ook flatrack, breakbulk, roll-on/roll-off en luchttransport zijn haalbare opties.

Stefca Kraanservice NV

De kleinere modellen staan tegenwoordig al recht en klaar om mee te werken in een mum van tijd.

Onderhoud en service
Stefca Kraanservice staat gekend door de kwaliteit, service en dienst na verkoop die men zijn klanten aanbiedt. Vandaar dat ook het onderhoud van torenkranen en snelmontagekranen in het pakket zit. Het team van eigen techniekers staat paraat om kranen van klanten te onderhouden en bij problemen hulp te bieden. Het serviceteam bestaat uit gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in monteren, demonteren en herstellen van bouwkranen. Door een flexibele en adequate planning én door het op voorraad houden van een ruim assortiment van wisselstukken is het mogelijk om op korte termijn een snelle service te bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details