Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Kwaliteit, veiligheid en service gekoppeld aan een breed gamma
Een hybride hoogwerker aan het werk.

Kwaliteit, veiligheid en service gekoppeld aan een breed gamma

Zo beschikt de verhuurder bijvoorbeeld over een breed gamma goederen- en personenliften van 300 kg tot 2 ton. “Voor onze werven hebben we geregeld bouwliften nodig en Euro Rent profileert zich hiervoor al jaren als een ideale partner”, aldus Filip Verhulst, zaakvoerder van aannemer Inter-Fast, dat tevens een groot aandeel had in de realisatie van de uitbreiding van Euro Rent aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne.

Efficiënt inzetten van materieel en mensen met de juiste bouwlift. Zo luidt het devies van Euro Rent – officiële dealer van De Jong’s Liften – wanneer het over bouwliften gaat. Vooral bij grotere projecten is het aangewezen de mogelijke opties te bekijken om de meest rendabele oplossing te kiezen. In dat opzicht kan een bezoek van één van de liftdeskundigen aan de toekomstige opstelplaats zeer nuttig zijn. Meedenken en rekening houden met werfnoden en budget worden zo naadloos gekoppeld aan professioneel advies en technische ondersteuning op maat. En ook veiligheid, voor zowel eigen werknemers als tijdelijke arbeidskrachten en onderaannemers, staat steeds voorop. Filip Verhulst: “Als wij voor een van onze werven een bouwlift nodig hebben, dan is Euro Rent voor Inter-Fast de enige optie. Zij leveren exact wat we nodig hebben en de verhouding prijs-kwaliteit zit uitstekend.”

“Dat Inter-Fast al jarenlang samenwerkt met Euro Rent is het mooiste bewijs van een duur- zaam partnership.”

All-in service

Euro Rent gaat prat op hun gekende all-in service. Van een eigen transportdienst en montageploegen tot verregaande technische support. “Ons servicepersoneel is steeds bereikbaar om hulp te bieden bij problemen”, klinkt het. Filip Verhulst bevestigt: “Over de geleverde service en kwaliteit kunnen we alleen maar tevreden zijn. De mensen van Euro Rent hebben kennis van zaken en zorgen steeds voor het juiste materiaal op de juiste plaats. En het wordt dan ook nog eens geplaatst door de juiste mensen. Dat Inter-Fast al jarenlang samenwerkt met Euro Rent is het mooiste bewijs van een duurzaam partnership.”

Forse uitbreiding terrein

Die appreciatie voor het geleverde werk is overigens wederzijds, want Euro Rent deed onlangs op zijn beurt een beroep op de vaardigheden van Inter-Fast. De algemene aannemer uit Beveren zorgde namelijk mee voor uitbreiding van het Euro Rent-terrein in Deurne. Begin 2019 kocht Euro Rent het buurpand aan de Bisschoppenhoflaan met een gemengde invulling van appartementen, magazijnen en winkels. Goed voor een uitbreiding van 5000 m². Enerzijds wordt er een opslag- en afhaalterrein voor het steigermateriaal gecreëerd en anderzijds wordt een ultramoderne was- en onderhoudswerkplaats gebouwd voor het verhuurmaterieel. 

Na een intensieve voorbereidingsfase startte Inter-Fast in de zomer van 2020 met de afbraakwerken. Filip Verhulst: “Ons takenpakket omvat de afbraakwerken, de grond- en rioleringswerken, de opbouw van de luifel, de dakdichtingswerken, het buitenschrijnwerk en de voorbereiding van de parking. Tegen de vorige kerstperiode was ons werk voor 90 % afgerond. Momenteel zijn we nog bezig met de afwerking van de inkomhal, een extra opdracht die ons nog werd toevertrouwd. 

Euro Rent deed onlangs een beroep op de vaardigheden van Inter-Fast voor uitbreiding van het terrein in Deurne.

Goeie samenwerking

Met 25 jaar ervaring in de algemene aannemerij is dit een project op maat van Inter-Fast. “We houden van een uitdaging en daarom past zo’n project ook perfect in onze visie. De uitdaging zat hier in de diversiteit van de verschillende werken en de samenwerking met alle betrokken partijen. Die overkoepelende coördinatie, het verbinden van partijen, samenwerken als een team … zijn zeker sterktes van Inter-Fast. Met opdrachtgever Euro Rent hadden we uiteraard al een goede band, maar ook met de architect en de nevenaannemers verliep de samenwerking zeer vlot. In een dergelijk project zijn er altijd wel een aantal obstakels, maar dankzij een open en constructieve communicatie tussen het hele bouwteam, kom je altijd tot een oplossing”, besluit Filip Verhulst.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details