Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Lacero sneldraaier laat indrukwekkende cijfers in de boeken zien

Lacero sneldraaier laat indrukwekkende cijfers in de boeken zien

Komptech – Standnummer D19A

Afval scheiden en op een goede manier verwerken wordt steeds belangrijker. Met steeds strengere richtlijnen rondom het milieu moet u op zoek naar het juiste materieel om afval zo goed mogelijk te verwerken. Komptech biedt een breed scala aan verschillende machines voor het verkleinen, zeven, scheiden en recycleren van verschillende materiaalsoorten.

Lacero

De Komptech Lacero sneldraaier laat indrukwekkende cijfers in de boeken zien. Maximale doorvoercapaciteit en een robuust ontwerp zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Lacero 8010. Het hart van de machine is een zware rotor in combinatie met de 811 pk sterke Stage V Cat® C18-motor. Met een capaciteit van 400 m3/uur verkleint hij vrijwel elk type groenafval en sloophout op uiterst efficiënte wijze. De enorme invoerbunker met agressieve stalen platenbaan en invoerwals voert het materiaal op effectieve wijze naar de grote toevoeropening van 760 x 1.520 millimeter. Het rotorontwerp heeft 16 beitelhouders, waarvan de gepantserde beitels zelf aan twee kanten gebruikt kunnen worden. Hierdoor wordt de levensduur verdubbeld. De Lacero 8010 wordt aangedreven door een riemaandrijving i.c.m. een PT-Tech koppeling, die een maximaal rendement garandeert.

Dankzij een tweedelig zeefkorfsysteem kan de machine optimaal worden afgestemd op de gewenste materiaalkwaliteit. De dekken zijn eenvoudig en snel te wisselen. Het korfframe, waarin de zeefkorven eenvoudig worden gemonteerd, is bovendien voorzien van een veiligheidssysteem met breekbouten. Het kan wegklappen bij contact met massief storend materiaal, waardoor de machine wordt beschermd tegen verdere schade. De materiaalafvoer wordt verzorgd door het krachtige en breed uitgevoerd afvoersysteem met een afstorthoogte van bijna vijf meter. 

De Lacero 8010 komt op een robuust rupsonderstel, zodat de machine makkelijk te manoeuvreren is. De machine is standaard uitgerust met Connect, het conditiebewakingssysteem van Komptech. Dit kan worden uitgebreid met een volledig geïntegreerde volumedoorvoermeting zodat er, zelfs op afstand, altijd zicht is op de prestatiegegevens.

Bent u benieuwd naar deze machine? Bezoek dan onze stand D19A op de MATEXPO en wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details