Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Loxam en Hubo worden partners

persbericht-hubo

3 december 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Loxam heeft zopas zijn eerste doe-het-zelf corner geopend in HUBO Schilde nabij Antwerpen, in samenwerking met Hubo, één van de belangrijkste doe-het-zelf-winkelketens in België.

Voor eind 2021 zullen hier nog 2 Loxam corners bijkomen in Hubo winkels en 2 corners begin 2022, waaronder ook 1 Plafomat vestiging.
Deze verhuurdienst wordt opgenomen in het aanbod van de betrokken winkels alsook op de website www.hubo.be/verhuur

Pascal Sohier, DYI Manager bij Loxam, legt uit: “Loxam wil een solide en duurzaam partnerschap opbouwen met Hubo& Plafomat en hun respectievelijk winkelnetwerk door het creëren van verhuurcorners voor Loxam materiaal. De Loxam corners meten 8m² waar klein materieel, zoals vloer- en-kantenschuurmachines, tapijtreinigers, behangstrippers,…. verhuurd wordt aan particuliere en professionele klanten.” 

 Overheden en bedrijven hebben tegenwoordig te maken met vele uitdagingen, waaronder de strijd tegen klimaatverandering, milieubescherming, verbetering van de leefomstandigheden en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Als dusdanig zet Loxam zich in om de ecologische voetafdruk te verkleinen door zijn LOXGREEN-assortiment in de Hubo corners aan te bieden met batterij aangedreven apparatuur zoals bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen. 

Op korte termijn wil Loxam, het grootste verhuurbedrijf van Europa, zoveel mogelijk van deze corners ontwikkelen en zo zijn verhuurnetwerk versterken via dit partnerschap met Hubo en Plafomat in heel België. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details