Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Matermaco Group presenteert 2 nieuwigheden van Trime op Matexpo

Matermaco Group presenteert 2 nieuwigheden van Trime op Matexpo

Matermaco Group, invoerder van topmerken voor constructiemachines, graafmachines, mijnbouwtrucks, goederenbehandeling, motoren en generatoren, toont op Matexpo 2 nieuwigheden van het Italiaanse Trime. De X-Message Hybrid is een LED scherm met eigen generator, de X-TT is een mobiele toilet-unit met ingebouwde lichtmast.

Trime X-Message Hybrid

Op grote publieke events, maar ook tijdens wegwerkzaamheden of andere openbare werken, worden LED-schermen ingezet om boodschappen over te brengen naar het publiek of instructies door te geven aan het verkeer. Deze LED-schermen zijn dikwijls afhankelijk van externe stroombronnen. Trime combineerde een LED-scherm van 110 cm op 190 cm met een generator en batterypack en bekomt zo een hybride broadcast-systeem.

De Trime X-Message Hybrid heeft een Yanmar L70AE één-cilinder motor onder de kap zitten als primaire stroombron. De brandstoftank is 200 liter groot. Het scherm kan ook werken op een 24 V batterypack. Op batterij heeft het scherm een werktijd van 9 uur, de batterijen laden duurt ongeveer 10 u. De brandstoftank is groot genoeg voor 400 u werktijd wanneer enkel de motor voor stroom zorgt. In hybride mode bedraagt de gecombineerde werktijd meer dan 750 uur.

De Trime X-Message Hybrid weegt 820 kilogram (zonder brandstof), en is voorzien van een centraal hijsoog en uitsparingen voor een heftruck. 4 uitschuifbare en in hoogte instelbare stabilisatoren zorgen voor een veilige plaatsing.

Trime X-TT

Door een lichtmast te integreren in een mobiele toilet-unit combineert Trime 2 cruciale, maar dikwijls over het hoofd geziene zaken, veiligheid en werkcomfort. Zeker in de wintermaanden is deze combinatie onontbeerlijk op een werf. De 8 meter hoge lichtmast is voorzien van 4 Led spots van 100 W, goed voor een verlichte oppervlakte van 2400 vierkante meter. De onboard Linz SP 10M generator wordt aangedreven door een Yanmar L70AE motor. De generator is goed voor 4,2 kVA bij 50 Hz en 230 V. De Trime X-TT is eveneens voorzien van een 24V batterypack, die energie levert voor 10u licht. De batterijen laden duurt 9 uur. In hybride mode bedraagt de gecombineerde werktijd meer dan 750 uur.
Het ingebouwde toilet heeft een tankinhoud van 180 liter. De Trime X-TT beschikt over een lichtsensor en een timer voor activering en heeft een noodstopknop. De spots kunnen elektrisch gericht worden.

Alle modellen op : www.mobielelichtmasten.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details