Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Mengcentralefabrikant Creus Concrete Solutions blinkt uit met totaalpakket
Voor de productie van prefab- en stortklaar beton wordt steeds meer beroep gedaan op gerecycleerde materialen en ook Creus Concrete Solutions zit stevig op die trein.

Mengcentralefabrikant Creus Concrete Solutions blinkt uit met totaalpakket

Fabrikant Creus Concrete Solutions profileert zich als totaalspecialist en is ook gewapend voor de toekomst. “Voor betonproductie wordt steeds meer recyclagemateriaal gebruikt en ook daar zijn onze bunkers op voorzien”, vertelt Stijn Defraeye van Creus Concrete Solutions.

Naast mengcentrales ontwerpt en fabriceert Creus Concrete Solutions ook volledig geautomatiseerde productielijnen voor gewapende gewelven. “En ook onderhoud en service behoren tot ons dienstenpakket”, aldus Stijn Defraeye. “Onze ervaring in onderhoud en service zien we als een groot extra voordeel omdat we zo een perfect zicht hebben op de werkpunten bij de ontwikkeling van nieuwe installaties. Dit stelt ons in staat om onderhoudsvriendelijke installaties op de markt te brengen. Van productie en installatie tot service na verkoop en onderhoud, wij bieden het hele pakket aan.”

De hoofdfocus ligt op de ontwikkeling van mengcentrales. Stijn Defraeye: “Compacte mengcentrales voor handelaars in bouwmaterialen, bouwfirma’s en kleinere prefab fabrikanten, grote horizontale mengcentrales voor prefab- en stortklaar beton en ook continu mengcentrales voor gestabiliseerd zand en industriële afvalstoffen zoals vliegas, slib … Wat de productie betreft, bieden we een heel breed gamma aan.”

Veranderende maatschappij

Voor de productie van prefab- en stortklaar beton wordt steeds meer beroep gedaan op gerecycleerde materialen en ook Creus Concrete Solutions zit stevig op die trein. “Kwaliteit is en blijft het uitgangspunt. Onze bunkers zijn solide en gegalvaniseerd, maar we houden ook rekening met de veranderende maatschappij”, aldus Stijn Defraeye. “Terwijl vroeger de pure grondstoffen zoals bijvoorbeeld Scheldezand of zeezand standaard waren, zien we nu een grote verschuiving richting recyclagemateriaal. Daarom heeft Creus bunkers ontworpen die ook die productie aankunnen.” 

Duurzame partnerships

Naast de ontwikkeling in eigen huis, door eigen engineers, werkt Creus Concrete Solutions ook samen met een reeks betrouwbare partners. “Een langetermijnrelatie met de klant staat bij ons voorop. Daarom investeren wij continue in een goede ondersteuning voor de klant. In onze betonmengcentrales worden enkel kwalitatieve onderdelen geplaatst van onze partners. Ze dragen allen dezelfde filosofie hoog in het vaandel. Deze dynamische firma’s, met elk meer dan 25 jaar ervaring, zijn toonaangevend in hun domein. Ons partnerschap zorgt voor rechtstreekse communicatielijnen met de beleids- en technische mensen waardoor we heel snel kunnen reageren in geval van vragen”, besluit Stijn Defraeye.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details