Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Mercedes-Benz Trucks België Luxemburg gaat verder als Daimler Truck Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks België Luxemburg gaat verder als Daimler Truck Belgium Luxembourg

Eind vorig jaar splitste Daimler Truck AG zich van Mercedes-Benz Group AG af, waarmee de scheiding van de truck- en bus activiteiten en de Mercedes-Benz personen- en bestelwagens een feit werd. Deze splitsing was het gevolg van de wens om beide ondernemingen onafhankelijk zo efficiënt mogelijk te laten opereren.

Vandaag kunnen wij ook met veel trots aankondigen dat het op 1 januari 2023 tijd is voor de laatste stap voor Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg in deze afsplitsing: als importeur voor België en Luxemburg gaan we vanaf 2023 verder onder de naam Daimler Truck Belgium Luxembourg.

De volledige focus op trucks en bussen biedt Daimler Truck AG de mogelijkheid om effectiever én efficiënter in te spelen op specifieke behoeften vanuit de markt en de onderneming. De dienstverlening is vanaf nu alleen gericht op de truck- en busactiviteiten en wordt zo nog waardevoller voor de klant. Ook in België en Luxemburg heeft dit gevolgen. De naam van de importeur wijzigt van Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg naar Daimler Truck Belgium Luxembourg. En ook hier geldt: de focus op trucks zorgt ervoor dat de diensten en services naar een hoger niveau getild kunnen worden. Ook laat dit toe de ontwikkeling van nieuwe technologieën op maat van de Truck-klant te versnellen, en dit onder de grote paraplu van Daimler Trucks & Buses. Het is de ambitie om de weg te wijzen naar nulemissie in de vrachtwagensector door de ontwikkeling van batterij- en brandstofcelvoertuigen, leading sustainable transport.  

In het productportfolio verandert er niets: wij blijven nog steeds de importeur voor de Trucks van het merk Mercedes-Benz voor de Belgische en Luxemburgse markt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details