Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
MET DE RECENTE LEVERING VAN NEGENTIEN D26 WIDE P 6×2 AAN BEP ENVIRONNEMENT DRAAGT VOORTAAN ÉÉN OP DE TWEE VUILNISWAGENS VAN DE NAAMSE INTERCOMMUNALE HET LOGO VAN RENAULT TRUCKS.

MET DE RECENTE LEVERING VAN NEGENTIEN D26 WIDE P 6×2 AAN BEP ENVIRONNEMENT DRAAGT VOORTAAN ÉÉN OP DE TWEE VUILNISWAGENS VAN DE NAAMSE INTERCOMMUNALE HET LOGO VAN RENAULT TRUCKS.

Als filiaal van de Intercommunale BEP verzekert BEP Environnement het ophalen en verwerken van afval in de 38 gemeenten van de provincie Namen en de gemeente Héron in Liège. De onderneming steunt op een park van 120 voertuigen, waarvan 105 ingezet worden voor het ophalen en overdragen. Een grote vloot van meerdere merken waar Renault Trucks een duidelijke meerderheid heeft. De recent geleverde Renault Trucks zijn uitgerust met een enkele of gecompartimenteerde kipopbouw, bestemd voor het ophalen van huisvuil en recycleerbare materialen. Ze zullen 25 à 30.000 km per jaar afleggen in huis-aan-huis en deur-tot-deur ritten van 150 tot 160 km in het zuiden van de provincie, waar de bevolkingsdichtheid gering is, of ritten van 80 tot 90 km in het noordelijke gedeelte dat veel meer verstedelijkt is.

Wat de opvolging betreft beschikt BEP Environnement over zijn eigen werkplaats. Tijdens de garantieperiode worden de meeste interventies uitgevoerd door de garage AB Lens Motor in Fleurus op de Renault Trucks. Omdat BEP ook beschikt over exploitatievestigingen in Floreffe, Ciney, Philippeville en Gedinne vertrouwen ze sommige werken toe aan de Renault Trucks Garage du Carrefour in Hotton omwille van de nabijheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details