Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Mitsubishi-tractor wordt ergonomisch marktleider

Mitsubishi-tractor wordt ergonomisch marktleider

Mitsubishi Forklift Trucks heeft zijn legendarisch aanbod in goederenbehandeling uitgebreid met deze nieuwe krachtige en energie-efficiënte tractor: de Vantia

Als opvolger van de populaire TBR30N, introduceert deze ultracompacte reeks trekkers een 3-ton en een heavy-duty 5-ton model – beide met tal van slimme tijdbesparende functies en toonaangevende ergonomie.

Productiviteit. Vermogen. Precisie. VANTiA is ontworpen voor efficiëntie. Met een topsnelheid van 13 km/u kunt u de productiviteit hooghouden, terwijl het Sensitive Drive System (SDS) werkt om de bedoelingen van de bestuurder te identificeren en erop te anticiperen.

Geavanceerde algoritmen, ondersteund door real-world datamodellen, vormen het gedrag van de truck continu en intuïtief naar de behoeften van de bestuurder.

En dankzij VANTiA’s Flying Start-technologie kan het beginnen te bewegen zodra de operator de besturing overneemt.

Een compact chassis, responsieve stuurinrichting en een korte draaicirkel maken het ideaal voor de smalste gangpaden.

Opties voor de truck zijn, onder meer, automatisch karkoppeling, handmatige ontgrendeling van de automatische koppeling waarmee de bestuurder karren kan ontgrendelen zonder het voertuig te verlaten, en elektrische en hydraulische connectoren die het gebruik van actieve karren mogelijk maken. De truck heeft ook een Li-ion Ready-optie, die de lithium-ionbatterijcompatibiliteit en veilige werking van de truck garandeert. Dankzij Li-ion wordt het “tussentijds opladen” te allen tijde mogelijk. En het is niet nodig om de strikte discipline bij het hanteren van batterijen (opladen, koelen, vullen met water) te hebben zoals het met loodzuuraccu’s nodig is.

Voor extra veiligheid verlaagt VANTiA automatisch de snelheid in bochten en beschikt het over automatische centrering van het aandrijfwiel. Bovendien zijn de brede achteruitkijkspiegels bruikbaar, zelfs wanneer de getrokken lading breder is dan de vrachtwagen zelf.

Totale controle Key-operatorfuncties zijn altijd snel toegankelijk dankzij het Maxius-stuurwiel.

De claxonknoppen, en de kleppen voor de optionele hydraulische koppeling zijn binnen de vingertoppen van de gebruiker, waardoor bestuurders beide handen stevig aan het stuur kunnen houden – voor absolute controle te allen tijde.

Dankzij dit ergonomische wiel, dat vibratie- en schokabsorberend is om te beschermen tegen veel voorkomende duim- en polsblessures, kan de operator zijn eigen stuurhoek instellen. Dit alles helpt armvermoeidheid te verminderen, waardoor zelfs de langste werkshiften comfortabel en productief zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details