Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Motrac Handling & Cleaning biedt haar Linde magazijntrucks en merchandising nu ook online aan

Motrac Handling & Cleaning biedt haar Linde magazijntrucks en merchandising nu ook online aan

Om haar bereikbaarheid te verhogen en in te spelen op de almaar stijgende e-commerce, is Motrac Handling & Cleaning op 8 april live gegaan met een eigen webshop. Het voornaamste doel van deze webshop is om het gebruiksgemak voor haar klanten te verhogen, die nu met enkele eenvoudige muisklikken een bestelling kunnen plaatsen. De beschikbare online producten kunnen worden besteld via onderstaande URL: https://motrac-webshop.be/nl/

Naast de verhoogde gebruiksvriendelijkheid is ook de aankoopsnelheid een belangrijk voordeel. Indien een klant weet naar welk product hij op zoek is, hoeft hij namelijk geen offerte meer aan te vragen. In de plaats daarvan kan hij het assortiment op de webshop bekijken en meteen het gewenste product aankopen.

In eerste instantie wordt de keuze geboden uit verschillende magazijntrucks van Linde Material Handling. Het opzet is echter om het aanbod in de toekomst nog verder uit te breiden, onder meer met reinigingsmachines van Tennant Company. Daarnaast worden ook meerdere types merchandisingartikelen aangeboden, bestaande uit bureaubenodigdheden, speelgoed en miniatuurtrucks.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details