Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Na de zomer weer zorgeloos aan het werk?

Na de zomer weer zorgeloos aan het werk?

Vraag je gratis rijwerkinspectie aan op de nieuwe site: www.rijwerkcheck.com

De zomermaanden zijn het perfecte moment om je rijwerk te laten reviseren. Is alles nog in orde of zijn er onderdelen aan vervanging toe? Door middel van een rijwerkinspectie krijg je inzicht in de actuele staat van je rijwerk.

Verhoeven biedt de rijwerkinspectie al geruime tijd gratis aan in de Benelux. Om deze inspectie nét voor de bouwvak wat extra aandacht te schenken is er besloten een nieuwe website te lanceren. Hierop kan men meer lezen over Verhoeven Rijwerk, de merken Berco & VemaTrack én eenvoudig een afspraak aanvragen.

Hoe gaat zo’n afspraak in zijn werk?

Zodra de afspraak aangevraagd wordt, neemt een van de Verhoeven Rijwerk vertegenwoordigers contact op en daarna staat een ervaren inspecteur snel bij je op de stoep. Zij nemen de tijd om het rijwerk grondig te inspecteren en geven een kundig en vrijblijvend advies. Op basis van de gemeten slijtwaarden krijg je de beste aanbieding op maat.

Indien je akkoord gaat met deze aanbieding, kunnen we het rijwerk tijdens de bouwvak in één van onze werkplaatsen repareren of reviseren. Zodat de machine na de vakantie weer direct aan de slag kan.

Dé betrouwbare rijwerkspecialist

Verhoeven is in 1957 opgericht als revisiebedrijf. Grondlegger van het familiebedrijf Tinus Verhoeven begon als smidszoon met het repareren en verkopen van machines die gewerkt hebben aan de wederopbouw van Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondverzetmachines, rijwerkdelen en toebehoren. Met als klap op de vuurpijl het ontwikkelen van een eigen rijwerk-merk VemaTrack.

In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco én Vematrack. Voor de klant betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. Er is keuze tussen de onderdelen van de wereldwijde nummer 1; Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief; VemaTrack.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details