Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuw abonnementsmodel beschikbaar bij FARO CAM2-software

Nieuw abonnementsmodel beschikbaar bij FARO CAM2-software

Nieuwste release biedt betere prestaties en nieuwe functies, onder andere een bijgewerkte tool voor statistische procesbeheersing

FARO® (NASDAQ:FARO), FARO, ‘s werelds toonaangevende leverancier van 3D-meet- en imagingoplossingen, heeft vandaag de nieuwste iteratie van de CAM2® 2020-software aangekondigd. De release biedt niet alleen betere prestaties, een verbeterde gebruikersinterface, maar ook nieuwe functies en een nieuwe optie voor een abonnementslicentie. Gebruikers kunnen voortaan hun productieproces beter beheersen en profiteren van lagere aanloopkosten dankzij deze nieuwste iteratie van het metrologische softwareplatform.

Het nieuwe abonnementsmodel biedt gebruikers de mogelijkheid om CAM2 in te zetten tegen lagere initiële investeringskosten. Het flexibele licentiemodel biedt schaalbaarheid en zorgt ervoor dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste en meest up-to-date versie van CAM2.

“FARO® CAM2® is een krachtig, intuïtief, applicatiegericht 3D-meetplatform, waarmee de gebruiker efficiënt kwaliteitsborgings- en inspectietaken kan uitvoeren. We zijn verheugd dat we een software-ervaring kunnen bieden die rechtstreeks is afgestemd op de feedback van onze klanten en gebaseerd is op de metrologische uitdagingen waar zij iedere dag tegenaan lopen,” aldus Michael Carris, Vice President of Product Marketing. “Bovendien zorgt deze release voor een betere verhouding tussen kwaliteitsborging en productie-activiteiten dankzij de nieuwe functies waarmee de gebruiker het proces nog beter kan beheersen.”

FARO CAM2 2020 helpt gebruikers om hun productieproces maximaal te benutten met behulp van een intuïtief, gestroomlijnd en applicatiegericht platform. Door middel van een proces voor continue verbetering worden de feedback en behoeften van gebruikers voortdurend verzameld, geïntegreerd en toegepast. FARO CAM2 2020 is het ultieme resultaat van deze inspanningen, die hebben geleid tot diverse nieuwe functies, zoals een verbeterde meetervaring en een bijgewerkte tool voor statistische procesbeheersing. Deze tool helpt gebruikers bij het identificeren van trends in productiegegevens die kunnen aangeven dat een proces buiten een opgegeven parameter treedt. Als het mogelijk is om dit soort fouten te voorspellen, gaat er minder tijd verloren, is er minder uitval, is er minder herbewerking nodig en blijft de productiecapaciteit hoog. Deze release maakt deel uit van een uitgebreide reeks slimme functies en vormt een volledig gerealiseerde oplossing voor de alledaagse productietaken van de klant.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details