Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
NIEUW – Beschermrand voor de Serie 09 robuuste keypads.

NIEUW – Beschermrand voor de Serie 09 robuuste keypads.

Voor betrouwbare bescherming tegen onbedoelde bediening en bedieningsfouten

Bij sommige toepassingen worden gebruikers geconfronteerd met extra uitdagingen bij het bedienen van  besturingen. Bijvoorbeeld bij voertuigen die continu in beweging zijn op oneffen terrein of bij het gebruik werkhandschoenen – dit kan extra problemen veroorzaken bij de bediening. Om onbedoelde bediening en bedieningsfouten te voorkomen, breidt EAO als deskundige partner voor betrouwbare, intuïtieve Human Machine Interactions het assortiment uit met een nieuw accessoire – de nieuwe Serie 09 beschermrand voor de robuuste keypads met 6 of 8 drukknoppen.

Het robuuste en schokbestendige beschermframe voldoet ook aan specifieke normen in verschillende toepassingsgebieden. Zo vereist de norm EN1501-1:2021 dat alle besturings- en bewakingseenheden aan de buitenkant van vuilniswagens tegen onbedoelde bediening of aanraking worden beveiligd. Op deze manier kunnen foutieve bediening en ongecontroleerde bewegingen van bijvoorbeeld hijswerktuigen , worden voorkomen. Bedieningen op vuilniswagens moeten ook met werkhandschoenen kunnen worden bediend. De nieuwe beschermrand van de Serie 09 kan eenvoudig op het robuuste keypad met 6 of 8 drukknoppen gemonteerd worden , waardoor de individuele drukknoppen van elkaar worden gescheiden. Dit maakt het eenvoudig om de gewenste functie te bedienen, zelfs met werkhandschoenen.

Voordelen

  • Voorkomen van onbedoelde bediening
  • Scheiding van de afzonderlijke drukknoppen
  • Minder risico op bedieningsfouten

De Serie 09 beschermrand  is niet alleen een antwoord op de norm EN 1501-1:2021 voor vuilniswagens, maar biedt ook een echte meerwaarde bij andere toepassingen met de intuïtieve bediening van de robuuste keypads – voor veilig gebruik bij zware, veeleisende toepassingen.

Voor meer informatie over de Serie 09 robuuste keypads: www.eao.com/09-keypads.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details